Συνεχίζεται το "πόκερ" για Καρέλη

Άνοιξε και πάλι ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Γκενκ και Παναθηναϊκού, αλλά με τους Βέλγους να εκτιμούν προφανώς ότι διαπραγματεύονται πλέον από θέση ισχύος.

Συνεχίζεται το "πόκερ" για Καρέλη
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται κυρίως από το Βέλγιο και δεν επιβεβαιώνονται από το "πράσινο" στρατόπεδο, η ομάδα της Λιμβουργίας επανήλθε με πρόταση ισόποση της τελευταίας προσέγγισης (περίπου 2.8 εκατ. ευρώ) για τον Νίκο Καρέλη και η πρώτη απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική.

Από αργά το βράδυ της Πέμπτης (27/8), υπάρχει σειρά δημοσιευμάτων στο Βέλγιο που υπερτονίζει τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, συνοδευμένα με την εκτίμηση ότι αυτό διευκολύνει το έργο της Γκενκ να κάνει δικό της τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Την αισιοδοξία αυτή δεν συμμερίζεται ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, κ. Γιάνσενς που επισημαίνει ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση η απόκτηση του Νίκου Καρέλη και το αποτέλεσμα της πρώτης επαναπροσέγγισης φαίνεται να τον δικαιώνει.

Αναγκαία η παραχώρηση του...

Η αλήθεια είναι ότι η παραχώρηση ποδοσφαιριστή για τον περιορισμό της πολύ μεγάλης οικονομικής ζημίας, μετά από τον αποκλεισμό και από τους ομίλους του Europa League, καθίσταται πλέον αναγκαία για την ομάδα του "τριφυλλιού", αλλά οι “πράσινοι” επιμένουν με τη σειρά τους ότι αυτό δεν θα γίνει με όρους που θα απέχουν από τα στάνταρντς που έχουν θέσει στο πρόσφατο παρελθόν και δεν εξαρτώνται από την αποτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εννοείται ότι η συγκεκριμένη θέση εμπεριέχει μεγάλη δόση ρίσκου, αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσμένει σε περαιτέρω αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας του Νίκου Καρέλη, με δεδομένη την απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το επίσης αγωνιστικό ναυάγιο της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, της οποίας ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί βασικό στέλεχος.

...αλλά με καλύτερη προσφορά της Γκενκ

Πάντως, παρ' ότι η Γκενκ πρόσθεσε για τη "γραμμή πυρός" στο ρόστερ της τον Νέεσκενς Κεμπάνο, δεν κλείνει την πόρτα στην υπόθεση Καρέλη και αυτό το παραδέχονται ανοικτά οι επιτελείς της. Θα πρέπει όμως να μεταβάλλει θεαματικά την τελευταία πρότασή της, που ναι μεν υπό προϋποθέσεις φτάνει περίπου τα 2.8 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το άπαξ ποσό μόλις υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια με τα υπόλοιπα χρήματα να είναι μπόνους των "πρασίνων" σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων ατομικών και συλλογικών στόχων Καρέλη και Γκενκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK