Συσκέψεις και παραινέσεις

Η παρουσία Κασναφέρη στον πάγκο της Ξάνθης, αλλά και όσα διημείφθησαν στον πρώτο αγώνα κυπέλλου στα Πηγάδια, έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που εισπράττουν το ηλεκτρισμένο κλίμα των τελευταίων αγώνων στη Λεωφόρο και επιδιώκουν την εκτόνωση της κατάστασης.

Συσκέψεις και παραινέσεις
INTIME SPORTS

Σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της Τετάρτης δόθηκαν ρητές εντολές στα άτομα της περιφρούρησης των κεντρικών θυρών 9-10, να μην επιτρέψουν την παραμικρή παρεκτροπή με αποδέκτες διαιτητές και φιλοξενούμενους, ενώ υπήρξαν και συστάσεις προς τις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλων να μην επιβαρύνουν με τη συνθηματολογία τους την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα.

“Πλησιάζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα ενταθούν οι κάθε μορφής προκλήσεις. Μην απαντάτε. Μην παίξουμε το παιχνίδι τους. Πρέπει να προστατέψουμε το σπίτι μας, τη Λεωφόρο μας. Να κάνουμε τα όνειρά τους, εφιάλτες” ήταν το μήνυμα που απευθύνθηκε προς όλους και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.

Εν τω μεταξύ, οι ανοιχτοί λογαριασμοί που άφησε το πρώτο παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα, ωθούν μαζικά τους φίλους του Παναθηναϊκού στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Φυσικά έπαιξαν το ρόλο τους και οι προσιτές τιμές και έτσι περισσότεροι από 10-11 χιλιάδες φίλαθλοι των “πρασίνων” αναμένεται να δώσουν το παρών στη Λεωφόρο (7 μ.μ.), για τον επαναληπτικό κόντρα στη Skoda Ξάνθη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK