Αναβλήθηκε η Γ.Σ.: "Λύση τώρα ή πτώχευση"

Αναβλήθηκε η Γ.Σ. της Τετάρτης του Πάσχα και ορίστηκε νέα για τις 8 Μαΐου. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες να φέρει κοντά τους μετόχους προκειμένου να βρεθεί λύση, ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μαρκόπουλος θα προσεγγίσει τον Βαρδή Βαρδινογιάννη για τον ίδιο λόγο.

Αναβλήθηκε η Γ.Σ.: "Λύση τώρα ή πτώχευση"

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο Ανδρέας Βγενόπουλος, τόνισε:

"H Γ.Σ. αναβλήθηκε για τις 8 Μαΐου ομόφωνα. Πρέπει να τοποθετηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάνης για τα θέματα της ΓΗΠΕΛ. Στο μεταξύ έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να συντονίσει τους μετόχους και ο Αχιλλέας Μακρόπουλος να συναντηθεί με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Οι παράλληλες πρωτοβουλίες θα μας οδηγήσουν στην 8η Μαΐου. Είναι εντελώς απαράδεκτο που η ομάδα έχει μείνει χωρίς διοίκηση σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Αν δεν υπάρξει λύση στις 8 Μαΐου θα οδηγηθούμε στην πτώχευση".

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, σημείωσε: "Θέλω να συνεισφέρω να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ο Βγενόπουλος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Δεν είμαι με κανέναν, είμαι με τον Παναθηναϊκό. Να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Ο ερασιτέχνης έχει αφεθεί στη μοίρα του.

Πρέπει να αποφέρει καρπούς αυτή η πρωτοβουλία. Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορές που υπάρχουν πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Πρέπει να γίνουν διαβουλεύσεις και όλοι να καταλάβουν ότι κάτι πρέπει να γίνει, προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της".

Διαβάστε τη live συζήτηση του Contra.gr για την Γ.Σ. στον Παναθηναϊκό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK