Τα διεθνή ΜΜΕ για Εσιέν

Παρά το προχωρημένο της ώρας στην άφιξη του Μάικλ Εσιέν στην Αθήνα, είναι δεκάδες οι αθλητικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, που όχι μόνο φιλοξενούν το σχετικό ρεπορτάζ, αλλά διαθέτουν και εκτεταμένο φωτορεπορτάζ από την υποδοχή στον Γκανέζο σταρ.

Τα διεθνή ΜΜΕ για Εσιέν
INTIME SPORTS

Η είδηση υπάρχει σχεδόν στο σύνολο των μεγάλων ευρωπαϊκών αθλητικών sites, ενώ ιδιαίτερες είναι οι αναφορές και στη γειτονική Τουρκία που συνήθως αποτελούσε ελκυστικότερο επαγγελματικό προορισμό για ονόματα τέτοιου διαμετρήματος.

Η “Gazzetta dello Sport” θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή, προσδιορίζει το κόστος της συμφωνίας στα 1.4 εκατ. ευρώ ετησίως και δημοσιεύει το tweet του Εσιέν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπου ο Γκανέζος υπογραμμίζει στον προσωπικό του λογαριασμό: “Μόλις προσγειώθηκα στην Αθήνα και η αγάπη των φίλων του Παναθηναϊκού ήταν κάτι το απίστευτο”.

Το “τιτίβισμα” του Εσιέν αναδημοσιεύει και η γαλλική “L' Equipe”, που κάνει λόγο για υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας έναντι πάγιων ετήσιων απολαβών ύψους 1.2 εκατ. ευρώ.

“Την ίδια νύχτα που ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη θέση στα προκριματικά του Champions League, η χαρά των φίλων του εκτοξεύτηκε ακόμη ψηλότερα από την είδηση της συμφωνίας με τον Μίκαελ Εσιέν.

Ο Γκανέζος σούπερ σταρ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πλούσια καριέρα του. Μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ και φωτογραφήθηκε με πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού που τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη” σημειώνει η βρετανική “Daily Mail”.

“Στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφή διετούς συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν” γράφουν και ιστοσελίδες της Γκάνας, που κάνουν επίσης λόγο για πάγιες ετήσιες απολαβές περί τα 1.2 εκατ. ευρώ.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η είδηση της άφιξης του Εσιέν στην Αθήνα είναι από τα βασικά θέματα των αθλητικών ενοτήτων, με την επισήμανση ότι το υπερατλαντικό ταξίδι του Γκανέζου για το MLS, μετατίθεται οριστικά.

Το “onceametro.com”, υπογραμμίζει πως “παρ' ότι στις αρχές της εβδομάδας γράφτηκε ότι ο Εσιέν απάντησε αρνητικά σε δύο προτάσεις από την Ελλάδα και περίμενε την κλήση των Red Bulls της Νέας Υόρκης, τα πράγματα ήταν τελικά διαφορετικά: έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε το αεροπλάνο για την Αθήνα”!

Ιδιαίτερες είναι οι αναφορές και στην Τουρκία, με την πλειοψηφία των μέσων να χαρακτηρίζουν αργοπορημένο το ενδιαφέρον των τουρκικών συλλόγων για τον Γκανέζο, που “βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό”.

Στους ενδιαφερόμενους συλλόγους αναφέρουν την Μπεσίκτας και τις Τραμπζονσπόρ, Μπούρσασπορ που μονομάχησαν για το δεύτερο εισιτήριο του Europa League.

Διαβάστε ακόμη:

Ενθουσιασμένος Εσιέν: "Μίλησα με Σισέ και μου είπε πήγαινε θα το λατρέψεις". Δείτε videos

http://portfolio.contra.gr/post-111248

Αυτός είναι ο Εσιέν: Από τις αλάνες στα πλούτη και από τη φτώχεια στην φιλανθρωπία

News 24/7

24MEDIA NETWORK