Τα είπε με Αναστασίου o Καραγκούνης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και η δεύτερη τηλεφωνική επαφή Παναθηναϊκού και Γιώργου Καραγκούνη, λίγο πριν από την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Τα είπε με Αναστασίου o Καραγκούνης

Αυτή τη φορά στην άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο τεχνικός των "πρασίνων" Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος και ανέλυσε στον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το πρότζεκτ και του Παναθηναϊκού της επόμενης χρονιάς, αλλά και το πώς εντάσσεται στα σχέδιά του ο 37χρονος άσος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει σε καμία από τις συζητήσεις των δύο πλευρών οικονομική κουβέντα, κάτι που δείχνει ασφαλώς και τις διαφορετικές προτεραιότητες του Γιώργου Καραγκούνη στην ατζέντα των συνομιλιών.

Πάντως προκύπτει από τις δύο επαφές (την Πέμπτη και την Παρασκευή) αμοιβαία θετική διάθεση, ενώ θα επαναλάβουμε ότι πρόθεση αμφοτέρων είναι να κλείσει το κεφάλαιο των διαπραγματεύσεων, θετικά ή αρνητικά, πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, με την πρώτη εκδοχή να έχει κερδίσει πολύτιμο έδαφος τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK