Τα ματς που έλειψε ο Κάρλος Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα τραυματίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο και θα χάσει τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δείτε τι κάνουν οι... αλλαγμένοι πράσινοι χωρίς τον Πορτογάλο στο κέντρο τη φετινή περίοδο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
zeca EUROKINISSI SPORTS

Σκασμένος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Κυριακή, αφού είδε τα σχέδια του, ενόψει του αγώνα με τον δικέφαλο, να χαλάνε λόγω του τραυματισμού του Ζέκα.

Ο 28άχρονος άσος από την υπερπροσπάθεια που έκανε υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες. Βέβαια η ζημιά έγινε και πλέον ο Έλληνας τεχνικός εξετάζει όλες τις εναλλακτικές για τον παρτενέρ του Κουρμπέλη στα χαφ.

ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθαρά, με βάση τους αριθμούς, ο Παναθηναϊκός έχει κάποια θέματα χωρίς τον αρχηγό του. Βέβαια, άλλος Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα της περιόδου και άλλος μετά τον Γενάρη.

Και πάλι όμως αξίζει να δούμε τι έχουν κάνει οι πράσινοι χωρίς τον Ζέκα στην ενδεκάδα. Όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω, οι πράσινοι μετρούν 2 ήττες, 3 ισοπαλίες και 6 νίκες, τρεις για το κύπελλο και τρεις για το πρωτάθλημα. Το καλό είναι πως στα περισσότερα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί πολλά τέρματα. Μοναδική εξαίρεση το "τρελό" ματς με τον Απόλλωνα και αυτό με την Σταντάρ στο ξεκίνημα της περιόδου.

ΕΥΡΩΠΗ

Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης 0-3

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Βέροια - Παναθηναϊκός 1-1

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 2-0

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-0

Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 1-0

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0

ΚΥΠΕΛΛΟ

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 0-0

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός 3-4

Παναθηναϊκός - Κισσαμικός 3-0

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-1

ΣΥΝΟΛΟ: 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK