Tα μάζεψε όλα από το Κορωπί ο Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο όχι μόνο αιφνιδίασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη θέτοντας εαυτόν εκτός ομάδας παραμονή του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά μάζεψε και τα πράγματά του από το Κορωπί κόβοντας οριστικά το σχοινί που τον δένει με τον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, τον περιμένει η Ιντερνασιονάλ, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες υπάρχει δάκτυλος και ελληνικής ομάδας!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο θέμα του Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας με το αίτημά του προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον κόψει από την αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για ψυχολογικούς λόγους.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι το γεγονος ότι του μετέφερε την επιθυμία του κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή αφού είχε τελειώσει η προπόνηση, είχε βγει η αποστολή, και ο ίδιος πήγε με τον Ζέκα στο γραφείο του Ουζουνίδη.

Είναι δεδομένο πλέον πως ο ίδιος έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με την πρόταση της Ιντερνασιονάλ που τα έχει βρει με την πλευρά του παίκτη αλλά δεν ικανοποιεί οικονομικά τα "θέλω" του Παναθηναϊκού, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες ωστόσο, που σε πρώτη φάση δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο ακόμα και για δάκτυλο τρίτης ομάδας και δη ελληνικής!

Το σίγουρο είναι πως ο Μολέδο έχει συμβόλαιο ως το 2018, άρα σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο η κίνησή του να μαζέψει και όλα τα πράγματά του από το "Γεώργιος Καλαφάτης" δείχνει πως ο Βραζιλιάνος έχει αποφασίσει να κόψει οριστικά το σχοινί και οτιδήποτε τον δένει με τον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK