Τα "ψώνια" του "Λύμπε" από τον Παναθηναϊκό και ο... εκνευρισμός του Ουζουνίδη

Μαζί του στην ΑΕΚ πήρε ο Νίκος Λυμπερόπουλος τους ειδικούς στη φυσιοθεραπεία και εργοφυσιολογία Χρήστο Καρβουνίδη, Γιάννη Κωτσή, κάτι που φαίνεται πως προκάλεσε έναν σχετικό εκνευρισμό στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τα "ψώνια" του "Λύμπε" από τον Παναθηναϊκό και ο... εκνευρισμός του Ουζουνίδη
liberopoulos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ πήρε τους ειδικούς στη φυσιοθεραπεία και εργοφυσιολογία, Χρήστο Καρβουνίδη και Γιάννη Κωστή, οι οποίοι μέχρι πρότινος δούλευαν μαζί του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο γυμναστής αποκατάστασης Νίκος Πανουργιάς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκε για τις συγκεκριμένες κινήσεις μετά το τέλος της προπόνησης και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν... χάρηκε ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια, ο κόουτς του τριφυλλιού προβληματίστηκε, αφού θεωρεί unfair αυτό που έγινε. Είναι βέβαια κατανοητή η απόφασή τους από τη στιγμή που ήρθαν μαζί με τον Λυμπερόπουλο στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Δεκέμβρη και θέλουν να τον ακολουθήσουν.

Ωστόσο, τα ξαφνικά ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτεθειμένος και καλείται να βρει άμεσα αντικαταστάτες. Ένα ακόμη πρόβλημα που πρέπει να επιλύσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK