Τα χρήματα και τα μπόνους που θα πάρει ο Εσιέν

Οι όροι του συμβολαίου του Μικαέλ Εσιέν. Ποιες είναι οι πάγιες αποδοχές του Γκανέζου άσου και τι προβλέπουν τα μπόνους που του δίνει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Τα χρήματα και τα μπόνους που θα πάρει ο Εσιέν

Ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται ο Μικαέλ Εσιέν από την ιστοσελίδα ghanasoccernet.com.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γκανέζων, ο άσος του Παναθηναϊκού θα λάβει 1,2 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ με τα διάφορα μπόνους που έχουν προστεθεί το συνολικό ποσό εκτοξεύεται πάνω από το 1,5 εκατ. ευρώ.

Στο συμβόλαιο του Εσιέν, εκτός από την ετήσια αμοιβή του, έχουν προβλεφθεί μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Βάσει της ίδιας πηγής, η συγκεκριμένη προσφορά και το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Champions League ώθησαν τον Εσιέν ν' απορρίψει προτάσεις από το MLS για να παίξει μπάλα στο "τριφύλλι".

Η αμοιβή και τα μπόνους Εσιέν

Πάγιες ετήσιες αποδοχές: 1.200.000 ευρώ

Παρουσία στο 60% των επίσημων αγώνων: 100.000 ευρώ

Κατάκτηση πρωταθλήματος: 150.000 ευρώ

Συμμετοχή στους ομίλους του Champions League: 150.000 ευρώ

Συμμετοχή στους ομίλους του Europa League: 100.000 ευρώ

Κατάκτηση του Κυπέλλου: 50.000 ευρώ

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ