Τα χρήματα και τα μπόνους που θα πάρει ο Εσιέν

Οι όροι του συμβολαίου του Μικαέλ Εσιέν. Ποιες είναι οι πάγιες αποδοχές του Γκανέζου άσου και τι προβλέπουν τα μπόνους που του δίνει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Τα χρήματα και τα μπόνους που θα πάρει ο Εσιέν

Ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται ο Μικαέλ Εσιέν από την ιστοσελίδα ghanasoccernet.com.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γκανέζων, ο άσος του Παναθηναϊκού θα λάβει 1,2 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ με τα διάφορα μπόνους που έχουν προστεθεί το συνολικό ποσό εκτοξεύεται πάνω από το 1,5 εκατ. ευρώ.

Στο συμβόλαιο του Εσιέν, εκτός από την ετήσια αμοιβή του, έχουν προβλεφθεί μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Βάσει της ίδιας πηγής, η συγκεκριμένη προσφορά και το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Champions League ώθησαν τον Εσιέν ν' απορρίψει προτάσεις από το MLS για να παίξει μπάλα στο "τριφύλλι".

Η αμοιβή και τα μπόνους Εσιέν

Πάγιες ετήσιες αποδοχές: 1.200.000 ευρώ

Παρουσία στο 60% των επίσημων αγώνων: 100.000 ευρώ

Κατάκτηση πρωταθλήματος: 150.000 ευρώ

Συμμετοχή στους ομίλους του Champions League: 150.000 ευρώ

Συμμετοχή στους ομίλους του Europa League: 100.000 ευρώ

Κατάκτηση του Κυπέλλου: 50.000 ευρώ

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα