Ταράσης, ο διάδοχος του Ελευθεριάδη!

Πως καλύφθηκε εσωτερικά η θέση του τεχνικού υπευθύνου στην "πράσινη" Ακαδημία, πως διαμορφώνεται πλέον το οργανόγραμμά της και ποια ήταν η τελευταία κίνηση "ενίσχυσης" που έγινε στο «φυτώριο» του Παναθηναϊκού.

ΝΕΟΙ / ΟΣΦΠ-ΠΑΟ
ΝΕΟΙ / ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συνεργασία της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού με τον Θόδωρο Ελευθεριάδη αποδείχθηκε… βραχύβια, καθώς ο ίδιος όντας πολύ προβληματισμένος και θορυβημένος από την οικονομική κατάσταση της "πράσινης" ΠΑΕ, επέλεξε να υποβάλλει την παραίτησή του στις 19/10, απ’ τη θέση του τεχνικού υπευθύνου και του συντονιστή του αναπτυξιακού προγράμματος των τμημάτων υποδομής του "τριφυλλιού". Αναλαμβάνοντας, όπως όλα δείχνουν, λίαν συντόμως θέση στα αναπτυξιακά προγράμματα της ΕΠΟ.

Η κίνηση αντικατάστασής του ήταν άμεση απ’ την πλευρά του διευθυντή της Ακαδημίας, Τάκη Φύσσα, ο οποίος αφού "ζύγισε" καλά τα δεδομένα, εισηγήθηκε και πήρε την έγκριση της διοίκησης για να καλύψει τη θέση του Ελευθεριάδη "εσωτερικά".

Συγκεκριμένα, νέος τεχνικός υπεύθυνος και συντονιστής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ακαδημίας ανέλαβε από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10), ο Κώστας Ταράσης. Ο 60χρονος παλιός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, που συμπληρώνει φέτος 14 χρόνια στην Ακαδημία του "τριφυλλιού", πήρε το "χρίσμα" απ’ τον Φύσσα και πλέον αναλαμβάνει το συνολικό «πακέτο» του τεχνικού κομματιού όλων των τμημάτων της Ακαδημίας, αλλά και τον συντονισμό της, σε άμεση συνεργασία με τον διευθυντή.

Παράλληλα, ο Κώστας Ταράσης (η μετακίνηση του οποίου ανακοινώθηκε ήδη στους υπόλοιπους προπονητές και κοινοποιήθηκε στο "πράσινο" οργανόγραμμα) θα διατηρήσει και το ρόλο του προπονητή της Κ20 (η οποία πηγαίνει φέτος… τρένο, όντας πρώτη στη βαθμολογία) μαζί με τον Κώστα Φρατζέσκο, έχοντας πάντως πολύ μεγαλύτερο όγκο δουλειάς για να καλύψει, αφού οι υποχρεώσεις του σε όλα τα υπόλοιπα ηλικιακά κλιμάκια θα είναι αυξημένες.

Την ίδια ώρα πάντως, δεν υπήρξαν μόνο αποχωρήσεις και… ανακατατάξεις, αλλά και κινήσεις ενίσχυσης της "πράσινης" Ακαδημίας, καθώς επίκειται η πρόσληψη ενός ακόμη τεχνικού, για τα μικρότερα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον 31χρονο προπονητή Σταύρο Μπαϊράμη, ο οποίος είχε εργαστεί παλαιότερα στις ακαδημίες του Α.Ο. Χαϊδαρίου και από την Τετάρτη εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ της "πράσινης" Ακαδημίας (αναμένεται να υπογράψει άμεσα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK