Ταυλαρίδης στη SuperBALL: "Δεν βλέπετε τι γίνεται στην Ελλάδα; Προκάλεσε ο Περέιρα" (VIDEO)

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης στην κυριακάτικη εκπομπή SuperBALL.

Ταυλαρίδης στη SuperBALL: "Δεν βλέπετε τι γίνεται στην Ελλάδα; Προκάλεσε ο Περέιρα" (VIDEO)

"Είναι λίγες οι πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα το κυνηγήσουμε ως το τέλος. Δεν είδατε τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη; Οσο λιγότερο μιλάς τόσο καλύτερα. Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από αυτά που είδα στο πρώτο ημίχρονο στο Ολυμπιακός-Ξάνθη. Αν λέμε συνέχεια τα ίδια θα γίνουμε γραφικοί κι εγώ δεν θέλω. Στο τέλος βρίσκεις και τον μπελά σου. Ολοι ξέρουμε τι γίνεται στην Ελλάδα", τόνισε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Σχετικά με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα όσα έγιναν, ο Ταυλαρίδης είπε: "Ήταν σίγουρα λάθος που οι οπαδοί μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά προκλήθηκαν. Το είδε όλη η Ελλάδα, εσείς δεν το είδατε; Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό που έγινε αλλά όταν μια ομάδα αδικείται πάρα πολύ καιρό οι παίκτες, οι προπονητές, οι πρόεδροι πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί".

Αναφερόμενος στο γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο κεντρικός αμυντικός είπε: "Θα ήταν περισσότερες οι πιθανότητές μας αν δεν έμπαινε αυτό το γκολ".

Για το γεγονός ότι δέχεται συχνά κίτρινες κάρτες εξήγησε: "Έχω καλές σχέσεις με τους περισσότερους διαιτητές. Υπάρχει σεβασμός. Κάποιες κάρτες, όπως εκείνη με τον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι δεν έπρεπε να τις δεχθώ. Ο Σιδηρόπουλος παραδέχθηκε ότι είχε κάνει λάθος στη φάση με τον Χάρα. Αν παίζεις σε μικρότερη ομάδα είναι πιο εύκολο να δεχθείς κάρτα. Στη μεγάλη ομάδα οι διαιτητές είναι πιο επιεικείς, φοβούνται να δώσουν την κάρτα".

Οσον αφορά στο ότι πήγε σε μεγάλη -ποδοσφαιρικά- ηλικία στον Παναθηναϊκό είπε: " Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, κάνω ό,τι μπορώ και αποτελεί μεγάλη πρόκληση το γεγονός ότι καθημερινά αντιμετωπίζω επιθετικούς όπως ο Πέτριτς, ο Μπεργκ και ο Καρέλης. Εγώ πιστεύω, όπως και πολλοί παίκτες άλλων ομάδων, ότι διαθέτουμε το καλύτερο σύνολο. Η βαθμολογία όμως λέει άλλα".

Και συνέχισε: " Πιστεύω ότι γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά από πέρυσι. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τι προβλήματα είχε ο Παναθηναϊκός. Ο κόσμος είχε πολύ υπομονή και σιγά-σιγά αρχίζει να χτίζεται κάτι πολύ ωραίο".

Ερωτηθείς γιατί προτίμησε να πάει στον Παναθηναϊκό, ο Στάθης Ταυλαρίδης τόνισε: "Πιστεύω ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Πέρασα ωραίες στιγμές στην καριέρα μου. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, υπήρξε αμφισβήτηση. Δούλεψα σκληρά και στο τέλος κέρδισα την εκτίμηση του κόσμου. Πλέον, στα 36 μου, είμαι πολύ μεγάλος για να πάω στον Ολυμπιακό".

Τέλος, για το ποιοι ήταν οι καλύτεροι επιθετικοί που αντιμετώπισε, απάντησε χαρακτηριστικά: " Θα σας πω αρκετούς. Στις προπονήσεις ο Μπέργκαμπ, ο Ανρί, ο Κανού. Θα ξεχώριζα τον Βαζέχα, τον Νικολαΐδη και τον Γκόγκιτς. Στα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα είναι ο Τζιμπούρ. Μόνο αυτός μου άρεσε να παίζω και πραγματικά με δυσκόλευε. Είναι ένας παίκτης που σεβόμουν και δεν μασούσε. Είναι κρίμα που δεν έκανε μεγαλύτερη καριέρα. Όταν έπαιζα αντιμέτωπος με τον Μπεργκ ήταν μια δύσκολη αποστολή. Και επειδή προπονείται πολύ σκληρά στεναχωριέμαι γιατί ένας τέτοιος παίκτης να περνάει αυτά που περνάει στην Ελλάδα και να βλέπει αυτά που γίνονται χωρίς λόγο. Είναι πραγματικά στενάχωρο αυτή η προσπάθεια του να μην επιβραβεύεται καθώς τον βλέπω πως δουλεύει καθημερινά εντός και εκτός γηπέδου, στο γυμναστήριο".

Δείτε σε VIDEO τη συνέντευξη του Στάθη Ταυλαρίδη στη SuperBALL:

News 24/7

24MEDIA NETWORK