Τελάντερ: "Ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας"

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός των “πρασίνων”, Ράσμους Τελάντερ.

“Ήταν μεγάλη απογοήτευση ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, για το σύλλογο, για τους παίκτες , για τους οπαδούς. Μπορεί να μην είχε μεγάλη επίπτωση σε εμένα, επειδή είμαι νέος στην ομάδα, αλλά από τότε είχα στο μυαλό μου να είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση και σε κάθε ματς που μπορώ να παίζω με αυτή την ομάδα.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά είναι νωρίς για προβλέψεις. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι την προσπάθεια και πιστεύω πως θα φτάσουμε στο τελικό μας στόχο” υποστήριξε ο 24χρονος Δανός, στέλνοντας μήνυμα προς τους φίλους του “τριφυλλιού”:

“Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι πως εάν είμαστε όλοι μαζί, αυτό θα  είναι πολύ σημαντικό και θα βοηθήσει τους παίκτες. Και είναι σημαντικό, γιατί βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό το αισθανόμαστε, ιδιαίτερα στο τελευταίο ματς στην Ξάνθη”.

Μιλώντας για το στιλ του παιχνιδιού του, σημείωσε: “Εμένα μου αρέσει το δυναμικό ποδόσφαιρο, με επαφές, με ταχύτητα και σε αυτούς τους τομείς προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Φυσικά, θα συνεχίζω να βάζω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα”.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 21.40, στο πλαίσιο της εκπομπής “Kick Off”, της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.