Τελάντερ: "Μπορούμε το πρωτάθλημα"

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ράσμους Τελάντερ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ τόνισε πως το "τριφύλλι" μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Τελάντερ: "Μπορούμε το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου το τελευταίο διάστημα, αγωνιζόμενος ως βασικός. Με δηλώσεις στην ιστοσελίδα της πατρίδας του " bold.dk" ο 24χρονος αμυντικος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, μίλησε για τον αποκλεισμό από το Europa League που έφερε απογοήτευση, ενώ τόνισε πως το "τριφύλλι" μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

"Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τον αποκλεισμό στο Europa League, διότι ήταν στόχος μας η πρόκριση στους ομίλους, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλουμε να παλέψουμε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και πιστεύω πως μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και θεωρώ πως έχουμε ένα δυνατό και ποιοτικό σύνολο. Έχουμε παίκτες με εμπειρία από την Premier League και άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Θα βελτιωθώ και εγώ, παίζοντας σε μια πιο δυνατή ομάδα. Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου και θέλω να καθιερωθώ", είπε ο Δανός άσος και συνέχισε:

"Ουδέποτε αμφέβαλα για μένα. Η ομάδα με πιστεύει, απλά είχα κάποιες ατυχίες στο ξεκίνημα, αλλά σιγά-σιγά κατάφερα να βρω τη φόρμα μου, κάνοντας επιπλέον δουλειά. Περίμενα την ευκαιρία μου και ήρθε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, στα οποία πιστεύω πως πήγα καλά. Νικήσαμε και κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Στο πρώτο ματς κυριαρχήσαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ενώ στο δεύτερο έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο για να νικήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK