Τελική συζήτηση με τον Τσάβες για το "μένω ή φεύγω"

Το μπρα ντε φερ Παναθηναϊκού και Τσάβες αναφορικά με την επιστροφή του ή μη στην Ελλάδα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην Αργεντινή. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει 90λεπτο αγώνα και παράταση και ετοιμάζονται τώρα να "χτυπήσουν πέναλτι". Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Κώστα Γουλή.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΤΣΑΒΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΤΣΑΒΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτή είναι δεύτερη εβδομάδα που ο Αντρές Τσάβες απέχει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού όντας στην πατρίδα του, παρόλα αυτά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να πάρει δεύτερη ευκαιρία από τους "πράσινους" είναι ακόμα δυνατό.

Μετά το πρώτο ραντεβού που έγινε μεταξύ του βασικού ατζέντη του Αντρές Τσάβες, Φερνάντο Ιντάλγο, και του μάνατζερ που ενεργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο,και στο οποίο απουσίαζε ο παίκτης ακολούθησε και δεύτερο, στο οποίο μάλιστα ο "Κομαντάντε" ήταν παρών.

Η κουβέντα, που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Σάλτο της Αργεντινής δεν επικεντρώθηκε σε διαδικασία... διαζυγίου διότι υπάρχει ακόμα μικρή πιθανότητα ανατροπής των δεδομένων.

Ο Ιντάλγο πιέζει ασφυκτικά τον Τσάβες να γυρίσει στην Αθήνα λέγοντάς του πως έχει κάνει τεράστιο λάθος και ότι ρισκάρει την καριέρα του, ο Τσάβες είναι ακόμα αναποφάσιστος ως προς τη στάση που θα κρατήσει, και κάπως έτσι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατέληξαν πως μετά από 90λεπτο και παράταση θα... χτυπήσουν και πέναλτι!

Πώς; Με δεδομένο πως η υπόθεση έχει τραβήξει αρκετά σε βαθμό που κινδυνεύει να ξεχειλώσει, θα υπάρξει και τρίτο ραντεβού αργα το βράδυ της Παρασκευής όπου εκεί θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα επιστρέψει ο Τσάβες στο "τριφύλλι" ή για το πώς θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Το παραθυράκι της ανατροπής είναι ακόμα ανοιχτό, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι μέσα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK