Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό!

Ο Σεμπαστιάν Λέτο αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, κάτι που έκανε γνωστό η ίδια η ΠΑΕ με ανακοίνωση της στην οποία ευχαριστεί τον Αργεντινό για την προσφορά του στον σύλλογο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Τίτλοι τέλους για την ποδοσφαιρική καριέρα του Λέτο στον Παναθηναϊκό. Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, κι έτσι ήρθε φυσιολογικά το "διαζύγιο".

Μάλιστα ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως λόγω του σφικτού μπάτζετ έχει θέσει άλλες προτεραιότητες, παρότι τρέφει απόλυτο σεβασμό προς το πρόσωπο του Αργεντινού.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο πήρε μεταγραφή στους "πράσινους" το καλοκαίρι του 2009 επί πολυμετοχικότητας, μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, παραμένοντας στην ομάδα για τέσσερα χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε ρόλο στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2009-2010.

Τον Φεβρουάριο του 2015 ο 'Σέμπα" επέστρεψε στο "τριφύλλι". Παρά τους τραυματισμούς, ο 31άχρονος άσος προσέφερε πολλά και πέτυχε σημαντικά γκολ σε αγώνες που ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Σεμπάστιαν Λέτο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ήθελε δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον αθλητή που συνέδεσε το όνομά του με το «τριφύλλι» και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας.

Ο δεσμός του με τον Παναθηναϊκό και η προσφορά του στην ομάδα τον καθιστούν δεδομένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου μας και θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK