"Αγκαλιάζει" τον Ινσούα ο Παναθηναϊκός

Οι προχωρημένες συζητήσεις της Κυριακής ανάμεσα στον μάνατζερ του παίκτη και τη διοίκηση της Ουντινέζε, η πολύ μικρή απόσταση για το «deal», η… διακοπή λόγω του αγώνα με την Κιέβο και η σιγουριά των Ιταλών ρεπόρτερ πως η μεταγραφή θα «κλειδώσει» ως το μεσημέρι της Δευτέρας (21/8).

"Αγκαλιάζει" τον Ινσούα ο Παναθηναϊκός

Ο επόμενος κύκλος συζητήσεων/διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, την Ουντινέζε και την πλευρά του Εμάνουελ Ινσούα κατά τη διάρκεια της Κυριακής (20/8) δεν έβγαλε ακόμη οριστικά… συμφωνία, ωστόσο καταπώς φαίνεται φέρνει ακόμη πιο κοντά τον Αργεντινό μπακ στους «πράσινους».

Ο μάνατζερ του 26χρονου άσου, είχε συνάντηση το απόγευμα της Κυριακής με στελέχη της ιταλικής ομάδας, όντας online και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μετά τις συζητήσεις που έγιναν οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν φτάσει πλέον ένα βήμα απ’ το τελικό… deal.

Το γεγονός ότι η Ουντινέζε είχε το βράδυ (21.45) παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα στο «Φρίουλι», έβαλε ένα μικρό «φρένο» χρονικά στις συζητήσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (20/8), προκειμένου να «γεφυρωθούν» και οι τελευταίες διαφορές που υπήρχαν στο οικονομικό και να τελειώσει η μεταγραφή του Ινσούα (και ο παίκτης πιέζει πλέον για να αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι»).

Αργά το βράδυ της Κυριακής, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θεωρούσαν… δεδομένο πως η μετακίνηση του Ινσούα θα «κλειδώσει» μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (21/8) και τα δύο κλαμπ θα φτάσουν σε τελική συμφωνία για τη μεταγραφή του παίκτη, είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε με ένα είδος σύνθετης συνιδιοκτησίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK