Θετικός ο Παναθηναϊκός για Καραγκούνη

Ημέρα συσκέψεων η σημερινή στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσία του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου, με αντικείμενο κατά κύριο λόγο το δευτεριάτικο συμβούλιο της Superleague, όπου είναι προγραμματισμένο να συζητηθούν σειρά από θέματα, όπως η αντικατάσταση των διοικούντων που εκδήλωσαν διάθεση παραίτησης, η πρόταση του ΠΑΟΚ, οι εκκρεμότητες με ΟΦΗ, Πανιώνιο και άλλα.

Θετικός ο Παναθηναϊκός για Καραγκούνη
INTIME

Κύκλοι της διοίκησης πάντως, σχολιάζοντας το θέμα της μελλοντικής αντικατάστασης του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και την αναφορά του ονόματος του Γιώργου Καραγκούνη ως ενδεχόμενου διαδόχου, ανέφεραν ότι "ο Παναθηναϊκός σαφώς και θα ήταν θετικός σε μια τέτοια προοπτική, όπως και γενικότερα σε παρουσία ανάλογων προσώπων. Δηλαδή παιδιών που αγαπούν και έχουν τιμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι ανθρώπων που το έχουν φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα…".

Η τελευταία αναφορά φυσικά δίνει και μια πρόγευση για την αντιμετώπιση που θα τύχει εκ μέρους των "πρασίνων" ενδεχόμενη υποψηφιότητα Μποροβήλου, τη Δευτέρα, για την προεδρία της Super League.

Άλλωστε στο συγκεκριμένο πρόσωπο έχει αναφερθεί και ο Γιάννης Αλαφούζος, στην πρόσφατη συγκέντρωση μελών της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" στο κλειστό της Λεωφόρου, εξηγώντας την απόφαση του Παναθηναϊκού να συμμετέχει μέχρι πρότινος δια του αντιπροέδρου του, κ. Σωπήλη στην ηγεσία της Λίγκας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK