Ένα ματς (και μισό φιλικό) άντεξε ο Κουλιμπαλί

Νέο σοβαρό πλήγμα με τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά στον προσαγωγό, πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός μίνιμουμ για ένα μήνα. Φιλικό με την Κ20 (6-1) χωρίς Μουνιέ, στην τελική ευθεία η επιστροφή του Μολέδο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
coulibali EUROKINISSI SPORTS

Ζημιά εις το… τετράγωνο για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος πάνω που μόλις είχε συνέλθει από τη θλάση β' βαθμού που είχε υποστεί στο αριστερό γαστροκνήμιο (γάμπα) κατά το φιλικό της 9Αυγούστου με τον Απόλλωνα, το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) υπέστη νέα θλάση, αυτή τη φορά στη γαστέρα του αριστερού προσαγωγού.

Το κακό για τον δεξιό μπακ από το Μάλι έγινε κατά τη διάρκεια του φιλικού, προπονητικού χαρακτήρα, της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού με την Κ20 στο "Γ. Καλαφάτης". Στην εκκίνηση του β' μέρους (40λεπτα), ο Κουλιμπαλί επιχείρησε να κάνει ένα σπριντ κι αμέσως αισθάνθηκε οξύ πόνο.

Αποσύρθηκε αμέσως απ' το παιχνίδι, του τοποθετήθηκε πάγος κι έφυγε για υπέρηχο στο "Υγεία", ο οποίος κατέδειξε τη ζημιά, αφού η θλάση στον αριστερό προσαγωγό του είναι εκτεταμένη. Ο "Κούλι" θ' ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, με πολύ προσεκτικά βήματα και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης, για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ό,τι χειρότερο και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος ήθελε να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, για να δουλέψει με ηρεμία σ’ αυτό το κομμάτι της διακοπής και πλέον χάνει εκ νέου τον βασικό (στην εκκίνηση της σεζόν) μπακ του για περισσότερο από ένα μήνα.

Στο φιλικό με την Κ20, που έληξε 6-1 (3-1 το ημίχρονο), ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του, πλην των διεθνών Λουντ, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνη, του Κουρμπέλη που έκανε ατομικό (αποφόρτιση) και των "λαβωμένων" Μολέδο, Ρέις, Βιγιαφάνιες.

Επίσης δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Μουνιέ, ο οποίος έκανε την πρώτη προπόνηση του με το "τριφύλλι" (τον παρουσίασε στην υπόλοιπη ομάδα ο Ουζουνίδης), καθώς ο 48χρονος τεχνικός ήθελε να μπει ομαλά στο πρώτο διήμερο των προπονήσεων, πριν φορτσάρει στο 100% με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέλος, πλην του Κουλιμπαλί και ο Ροντρίγο Μολέδο έκανε την Παρασκευή (1/9) εξετάσεις (ακτινογραφία), η οποία έδειξε πως η πορεία αποθεραπείας στον χτυπημένο αγκώνα του (εξάρθρωση) εξελίσσεται πολύ ομαλά και σε δύο εβδομάδες αναμένεται να μπει σε προπονήσεις μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK