Την Κυριακή η απάντηση του Τσάβες!

Κρίσιμη μέρα για τον Αντρέ Τσάβες, με τους πράσινους να περιμένουν την τελική του απάντηση την Κυριακή. Τα βρήκαν με Μπόκα, μικρή η διαφορά με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Δ.Σ. στην Μπρόντμπι για... Πούκι και ΠΑΟ. Τι ισχύει με την περίπτωση του Αλέξη Μιχαήλ από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Κυριακή η απάντηση του Τσάβες!

Ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να κριθεί οριστικά το θέμα του επιθετικού στον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι... πολεμούν σε δυο μέτωπα. Στο πρώτο η μάχη έχει κερδηθεί κατά το ήμισυ, ενώ στο δεύτερο ουσιαστικά οι... αντίπαλοι είναι πιθανό να ανακοινώσουν την... παράδοση τους.

Ας δούμε μία-μία ξεχωριστά τις περιπτώσεις των Αντρέ Τσάβες και Τεέμου Πούκι.

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ

Όσον αφορά τον Αργεντινό "κίλερ" ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς, έναντι 1.300.000€ ( ή αλλιώς 1.500.000 δολάρια γιατί σε αυτά θα πληρωθούν ). Που κολλάει το θέμα; Σε δυο σημεία.

Καταρχάς ο παίκτης ζητάει περίπου 150.000€ με 200.000€ περισσότερα χρήματα στο σύνολο της τριετούς διάρκειας του συμβολαίου του ( οι πράσινοι προσφέρουν 500.000€, 550.000€ και 600.000€ το χρόνο ), ενώ κατά... δεύτερον τόσο η ομάδα όσο και ο ποδοσφαιριστής ζητούν τραπεζικές εγγυήσεις πως θα πάρουν τα χρήματα τους.

Πάντως στον Παναθηναϊκό έχουν δώσει deadline μέχρι την Κυριακή, οπότε η περίπτωση του Τσάβες ( ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ) θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ώρες είτε θετικά, είτε αρνητικά!

DEADLINE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Πάμε και στην περίπτωση του Πούκι. Κι εδώ ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει την οριστική απάντηση στην πρόταση που έχει κατατεθεί μέχρι την Κυριακή. Εδώ όμως υπάρχει μία διαφορά. Οι Δανοί έχουν διοικητικό συμβούλιο μέσα στο Σαββατοκύριακο, στο οποίο θα συζητηθεί και το θέμα της πώλησης του Φινλανδου επιθετικού.

Τέλος για τον Αλέξη Μιχαήλ τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον έμπειρο άσο, που χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι, όμως το κατά πόσο θα αποκτηθεί εξαρτάται από το μπάτζετ που θα περισσέψει για τον επιθετικό.

Ο Μιχαήλ υπολογίζεται ως... μπαλαντέρ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη (αν και σπάνια έχει αγωνιστεί ως αριστερός μπακ), όμως η εμπειρία του κρίνεται θετική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK