Θρίλερ με Καρνέζη

Η μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε βρίσκεται πλέον στον αέρα λόγω των απαιτήσεων του Παναθηναϊκού αν και ο παίκτης είναι διατεθειμένος να χαρίσει λεφτά από τα οφειλόμενα για να γίνει το "deal". Διπλό όχι της Ουντινέζε. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αποκαλύπτει το παρασκήνιο.

Θρίλερ με Καρνέζη
karnezis.jpg INTIME SPORTS

Η Ουντινέζε κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 800 χιλιάδων ευρώ τη Δευτέρα αλλά ο Παναθηναϊκός, όπως σας ενημερώσαμε σχετικά, αποφάσισε να ζητήσει 1 εκ. ευρώ. Ωστόσο οι Ιταλοί είπαν όχι και ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να δώσουν περισσότερα χρήματα.

Ο Καρνέζης, που είχε συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 350 χιλιάδες ευρώ, μετέβη εκ νέου την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ και μάλιστα εμφανίστηκε διατεθειμένος να χαρίσει χρήματα στον Παναθηναϊκο από τα οφειλόμενα προκειμένου να γίνει η μεταγραφή, περιμένοντας από τη διοίκηση να ενημερώσει τους Ιταλούς ότι αποδέχεται την πρόταση των 800 χιλιάδων ευρώ.

Όμως οι "πράσινοι" ζήτησαν ποσοστό μεταπώλησης πέρα από τις 800 χιλιάδες ευρώ, η Ουντινέζε απάντησε αρνητικά αλλά αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, με δεδομένο πως ο παίκτης επιθυμεί να φύγει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK