Τι είπε ο Ουζουνίδης για Πόπα και μεταγραφές

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ρωτήθηκε για τον Άντι Πόπα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κέρκυρα, ενώ αναφέρθηκε και στην ενίσχυση που χρειάζεται το ο Παναθηναϊκός. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Τι είπε ο Ουζουνίδης για Πόπα και μεταγραφές

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του "τριφυλλιού" στη συνέντευξη Τύπου:

"Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι έπρεπε να έχουμε υπομονή. Θα είχαν πολλούς στην άμυνα, έπρεπε να γυρίσουμε την μπάλα αρκετές φορές πριν κάνουμε επίθεση. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ το γήπεδο και οι καιρικές συνθήκες χειροτέρευαν. Ευτυχώς ήρθε το γκολ και κερδίσαμε.

Ξέρουμε ότι ο μήνας θα είναι δύσκολος. Τα παιδιά προσπαθούν στις προπονήσεις και δείχνουν διάθεση. Περιμένουμε να βγάλουνε πράγματα. Θα έρθουν μέσα από τις νίκες και μέσα από τα παιχνίδια. Κάνουμε μία ομάδα για τον Ιανουάριο.

Δεν έχουνε πολλές επιλογές μεσοεπιθετικά. Αν δεν βγαίνουν τα παιχνίδια δεν έχουμε πολλές επιλογές για μπροστά. Ο Λέτο μπόρεσε και αγωνίστηκε παρά το πρόβλημα που είχε πριν το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πριν το παιχνίδι. Βλέπω διάθεση, προσπαθούν τα παιδιά να κάνουν πράγματα και να βελτιωθούν. Δεν είναι εύκολο, μην ξεχνάμε ότι προηγήθηκε όλο αυτό το διάστημα και υπάρχει πίεση από τον κόσμο. Είναι λογικό να το αντιλαμβάνονται και να τους εμποδίζει. Αυτή είναι η πίεση σε μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε".

Για το αν σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι: "Δεν θα μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν τέτοιο το γήπεδο για να διακοπεί".

Για την διάθεση που φάνηκε κι αν είναι βήμα προς τα εμπρός:" Στον Πλατανιά δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα, δεν ήταν θέμα διάθεσης. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να κρατάμε περισσότερο την μπάλα. Παρ’ότι σας είπα ότι μπορεί να μην βγαίνουν όλα. Στις προπονήσεις βλέπω ποδοσφαιριστές που θέλουν".

Για τον Πόπα κι αν ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός: "Είναι παίκτης που μας έχει προταθεί αλλά δεν είναι ελεύθερος. Έχουν προταθεί πολλοί. Είναι ένας από αυτούς. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε πει ότι δεν είναι εύκολη αυτή η μεταγραφική περίοδος για προσθήκες. Εξετάζουμε ποδοσφαιριστές κι ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα".

Για το αν βλέπει εξέλιξη στα μεταγραφικά: "Γίνεται προσπάθεια. Έχουν προταθεί πολλά ονόματα. Έχουν έρθει και για δανεισμό προτάσεις. Δεν θέλουμε για έξι μήνες αλλά για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. Θα προσπαθήσουμε και να έρθουν αλλά και να φύγουν ποδοσφαιριστές. Σε κάποιες θέσεις έχουμε πολλούς παίκτες και σε άλλες θέσεις δεν έχουμε. Ειδικά μεσοεπιθετικά. Είναι πολλά τα παιχνίδια και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι δεν μπορούμε να κάνουμε όσεςαλλαγές θέλουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK