Τι γίνεται με Εσιέν: το πρόβλημα και το χειρουργείο

Το πρόβλημα του Μίκαλ Εσιέν, η απουσία του από το ματς με τη Μπριζ και η έσχατη λύση του χειρουγείου.

Τι γίνεται με Εσιέν: το πρόβλημα και το χειρουργείο

Το δεδομένο είναι ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μίκαελ Εσιέν στους προσαγωγούς, δεν είναι καινούργιο. Επίσης δεδομένο είναι ότι δεν το απέκτησε εδώ. Το είχε και στην Ιταλία, εξ ου και η απουσία του από τις αποστολές των αγώνων της Μίλαν τουλάχιστον στο τελευταίο τέταρτο του πρωταθλήματος.

Δεδομένο είναι, βέβαια, και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού. Ένα πρόβλημα που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας ενόψει της έναρξης των επίσημων αγώνων και δη αυτών με τη Μπριζ για το Champions League. Ο Εσιέν δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα προπονήσεων και όσο φορτσάρει -από άποψη ρυθμού- τόσο τον τσιμπάει ο προσαγωγός. Είναι σίγουρο ότι θα χάσει το πρώτο παιχνίδι με τη Μπριζ, αλλά δεν είναι απίθανο να προλάβει τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η έσχατη λύση

Όσο υπάρχει ελπίδα να παίξει στα παιχνίδια των πλέι οφ δεν αποφασίζεται χειρουργείο. Αυτή είναι η έσχατη λύση στο σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών. Αυτό προς το παρόν δεν το θέλουν από τον Παναθηναϊκό, αφού η αποθεραπεία διαρκεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Βέβαια, αν στο επόμενο διάστημα ο Εσιέν χάνει κι άλλες προπονήσεις και δεν μπορεί να μπει με την ομάδα και κατ' επέκταση χάνει και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιλεχθεί η λύση του χειρουργείου, η οποία είναι χρονοβόρα όσον αφορά στην επάνοδο του ποδοσφαιριστή, αλλά θα δώσει οριστική λύση και θα αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Για επιμύθιο, επαναλαμβάνουμε πως δεν είναι κάτι καινούργιο όλο αυτό. Ο παίκτης ήρθε στο τριφύλλι "κουβαλώντας" το συγκεκριμένο πρόβλημα από τη Μίλαν και στον Παναθηναϊκό του ετοίμασαν ειδικό πρόγραμμα. Αν, όμως, η πορεία δείξει ότι δεν λύνεται το θέμα, τότε οι "πράσινοι" θα πάνε στην έσχατη λύση.

Διαβάστε ακόμη:

Το προφίλ της Μπριζ

Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός

Δημήτρης Κριτής: Τυχερός, ναι. Φαβορί, ούτε γι' αστείο!

Ξανά ατομικό ο Εσιέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK