Τι συμβαίνει με Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ προπονείται κανονικά, αλλά δεν θα παίξει κόντρα στον Αστέρα. Διαβάστε τον λόγο.

Τι συμβαίνει με Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ προπονήθηκε κανονικά τόσο την Παρασκευή όσο και την Πέμπτη, παρ' όλα αυτά ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα τον χρησιμοποιήσει στην προσεχή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού για τη 14η αγωνιστική της Super League με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Σουηδός επιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ωστόσο αισθάνεται βαρύ το πόδι του και δεν είναι 100% έτοιμος μετά από τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ως εκ τούτου, ο Ιταλός τεχνικός δεν σκοπεύει να πάρει κάποιο ρίσκο, χρησιμοποιώντας τον 29χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή στον αγώνα της Λεωφόρου.

Εξάλλου, ο Στραματσόνι θα έχει στη διάθεσή του τον έτερο βασικό προωθημένο των "πρασίνων", τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος προπονήθηκε κι αυτός κανονικά, μοιάζει έτοιμος και βάζει υποψηφιότητα για μία από τις θέσεις στην επίθεση.

Σε περίπτωση που αγωνιστεί σε σχήμα δύο επιθετικών, δίπλα του αναμένεται να βρεθεί ο Μλάντεν Πέτριτς όπως στη Βέροια ή ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ως αντικαταστάτες του Μπεργκ.

Εφόσον, όμως, ο Στραματσόνι προτιμήσει να αλλάξει σύστημα και να χρησιμοποιήσει το 4-3-3, τότε πιθανότατα ο Καρέλης βρεθεί στην κορυφή, ο Κλωναρίδης στα δεξιά και ίσως ο Πράνιτς αριστερά, με τον Πέτριτς εκτός ενδεκάδας, μιας και δεν άφησε ικανοποιημένο τον Στραματσόνι στον αγώνα της Ημαθίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK