Τι τρέλανε τον Εσιέν και κινήθηκε εναντίον του Παναθηναϊκού

Ο Μίκαελ Εσιέν έκανε υπομονή για να πάρει τα δεδουλευμένα του από τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο που είχε αρχικά συμφωνήσει. Ομως υπήρξε γεγονός που έκανε την υπομονή του να στεγνώσει και τελικώς να προτιμήσει τη νομική οδό εναντίον των πράσινων.

Τι τρέλανε τον Εσιέν και κινήθηκε εναντίον του Παναθηναϊκού

Το τάιμινγκ της προσφυγής του Μίκαελ Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού (η οποία πάντως δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί) δεν είναι τυχαίο. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ήταν.

Ο Γκανέζος έκανε υπομονή όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες για να πάρει τα δεδουλευμένα του από τους πράσινους (για το χρόνο που πέρασε στο Κορωπί, όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο είναι η αλήθεια) με το διακανονισμό που είχε υπογράψει.

Οσο αυτό δεν γινόταν ο άλλοτε σταρ της Τσέλσι αναρωτιόταν γιατί. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του για τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Εσιέν έχει στην Ελλάδα ανθρώπους που εμπιστεύεται και ακούει με ενδιαφέρον τις...πληροφορίες.

Οταν έμαθε ότι ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης σ' ένα ποσό της τάξης των 700.000 ευρώ, τότε αποφάσισε ότι είχε φτάσει η ώρα να ενεργοποιήσει τη νομική οδό, όπερ και εγένετο!

Ηταν, δηλαδή, σαν να έλεγε ότι " οκ, να κάνω υπομονή αλλά εδώ βλέπω ότι λεφτά υπάρχουν. Οπότε ας κάνω και εγώ την κίνησή μου" .

Η προσφυγή θα εκδικαστεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ μπορεί και μέσα στον Ιανουάριο. Η απόφαση θα καθορίσει και το χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο θα κληθεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πληρώσει εφάπαξ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK