Το deal της ζωής του ο Βιγιαφάνιες

Παίκτης της Αλάνιασπορ πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, αφού επήλθε συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και τουρκικής ομάδας. Αναχωρεί άμεσα ο παίκτης προκειμένου να υπογράψει το... συμβόλαιο της ζωή του. Πόσα θα κερδίσει;

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Αλάνιασπορ έκανε δικό της τον Λούκας Βιγιαφάνιες, με τον Αργεντινό να ενδίδει στις πιέσεις και τα... λεφτά τον Τούρκων, τα οποία μόνο λίγα δεν είναι. Όσον αφορά το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 26χρονος παίκτης είναι για 2μιση χρόνια (+1 χρόνο οψιόν ανανέωσης) με τις συνολικές αποδοχές του να μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2.800.000 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, το ποσό θα ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο κι έτσι θα ξεκινήσει από τις 400.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, θα πάει στις 700.000 ευρώ τον επόμενο χρόνο, στη συνέχεια στις 800.000 ευρώ, ενώ αν ανανεωθεί και τον τελευταίο χρόνο ο Αργεντινός θα εισπράξει άλλες 900.000 ευρώ.

Κερδισμένος θα βγει όμως θα βγει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα έχει ένα συνολικό όφελος που θα προσεγγίζει το 1.200.000 ευρώ, αφού ο Βιγιαφάνιες "χαρίζει" και τα οφειλόμενα περίπου 150.000 ευρώ.

Ο παίκτης πήγε στο Κορωπί, χαιρέτησε και τους είπε μεταξύ άλλων πως θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα να μαζέψει τα υπόλοιπα πράγματά του και να τους... κάνει και το αποχαιρετηστήριο τραπέζι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK