Tο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Μένει ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επέμεινε στην πρόθεσή του να παραιτηθεί ακούγοντας την πλειονότητα των μελών του ΔΣ να του υπενθυμίζουν ότι έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Tο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Μένει ο Αλαφούζος
Αλαφούζος Παναθηναϊκός

Το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε και έβγαλε είδηση. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, δεν επέμεινε στην πρόθεσή του να παραιτηθεί ακούγοντας την πλειονότητα των μελών του ΔΣ να του υπενθυμίζουν ότι έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις απέναντι στο σύλλογο και τον κόσμο του και να υποστηρίζουν ότι θα σταθούν στο πλευρό του σε όποιες αποφάσεις, όσο σκληρές κι αν είναι, καταλήξει ότι είναι αναγκαίες για την άρση του σημερινού αδιεξόδου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ υπογράμμισε ότι θα σκεφτεί με περισσότερη ψυχραιμία τα όσα συζητήθηκαν και θα επανέλθει τη Δευτέρα με συγκεκριμένες θέσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι το ΔΣ θα επαναληφθεί τη Δευτέρα, πιθανότατα αργά το μεσημέρι.

Συζητήθηκε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το πόστο του προέδρου της ΠΑΕ ώστε λόγοι και πράξεις να μην βαρύνουν την εταιρία, αλλά αυτό είναι κάτι που μένει να διευκρινιστεί τα αμέσως επόμενα 24ωρα. Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα αποτελέσματα στα οποία κατέληξε το ΔΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ετοιμος να επιβάλλει ποινές ο Κοντονής

Παραιτείται ο Αλαφούζος: "Να φύγουμε από το πρωτάθλημα"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Άφρονες οπαδοί, παραβάτης και ανεύθυνος διαιτητής"

Τι προβλέπεται για την αναβολή του ντέρμπι στη Λεωφόρο

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

Όλα τα VIDEOS από το ντέρμπι της ντροπής

Το twitter "ξεσάλωσε" με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Παροξυσμός, παραίτηση, φουρνέλο (στο Πι και Φι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK