"Το ελληνικό ποδόσφαιρο στο έσχατο όριο απαξίωσης"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την μαφιόζικη επίθεση στον κ. Τσαχειλίδη και κάνει έκκληση στην δικαιοσύνη να οδηγήσει σε τελική κρίση το ζήτημα της εγκληματικής οργάνωσης.

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο στο έσχατο όριο απαξίωσης"
Λέτο-Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η χθεσινή άνανδρη επίθεση από μπράβους κατά του τοποθετημένου από την Επιτροπή Εξομάλυνσης αρχιδιαιτητή Τσαχειλίδη και η συνακόλουθη παραίτηση και των τριών αρχιδιαιτητών Μπίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη δείχνει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο έσχατο όριο απαξίωσης.



Εκβιαστικά και επικίνδυνα η εγκληματική οργάνωση επιβάλει τους όρους της, στηριζόμενη από τον φιλικό της Τύπο, που εδώ και ημέρες «βομβαρδίζει» με απειλητικά δημοσιεύματα και τους αρχιδιαιτητές και τους διαιτητές που έχουν επιλεγεί για τα παιχνίδια της αγωνιστικής.



Και μάλιστα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι, το οποίο θα αποτελούσε και το πρώτο δείγμα γραφής της νέας καταστάσεως, δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να μην το ναρκοθετήσουν με το βίαιο τρόπο που καλά γνωρίζουν.



Δεν υπάρχει κανένας διαιτητής, κανένας άνθρωπος που δεν επηρεάζεται όταν απειλείται η οικογένειά του και η γαλήνη του σπιτιού του από μαφιόζικες μεθόδους.

 Κάνουμε έκκληση στη Δικαιοσύνη, που και αυτή έχει εκβιαστεί και απειληθεί, να διερευνήσει μέχρι διαλεύκανσης το πρόσφατο περιστατικό αλλά και να οδηγήσει σε τελική κρίση το ζήτημα της εγκληματικής οργάνωσης, αγνοώντας εκβιασμούς που έχουν οδηγήσει σε καθυστέρηση παρά τις άοκνες προσπάθειες εντίμων δικαστών.



Επίσης είμαστε στη διάθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ εάν χρειάζεται τη συνεργασία μας ώστε σε πνεύμα εναρμόνισης με τις κατευθύνσεις FIFA- UEFA να συμβάλλουμε στην εξαφάνιση ντροπιαστικών για το ποδόσφαιρο μας συμπεριφορών και πράξεων όπως είχε συμβεί στο παρελθόν με ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων, κάψιμο φούρνων, εκβιασμό συνειδήσεων και απειλών κατά ΜΜΕ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK