Το "έρχεται ο Πιεμπονγκσάντ" το άκουσαν και οι παίκτες

Η "ηλεκτρισμένη" ατμόσφαιρα στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, η απειλή των ποδοσφαιριστών να μην "κατέβουν" στο ματς με τον ΠΑΟΚ και η φράση του Βασίλη Κωνσταντίνου που ξεχείλισε το ποτήρι του εκνευρισμού. Τι ειπώθηκε για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και τι ζήτησε ο υπηρεσιακός πρόεδρος ενόψει της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του Αλαφούζου.

Το "έρχεται ο Πιεμπονγκσάντ" το άκουσαν και οι παίκτες

Άλλη μία επίσκεψη του Βασίλη Κωνσταντίνου στο "Γ. Καλαφάτης" για να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τα οφειλόμενα (αυτή της Δευτέρας 23/4), συνοδεύτηκε από μεγάλη ένταση και έντονους διαλόγους μεταξύ των δύο πλευρών. Διάλογοι που έφτασαν ακόμη στην απειλή να μην παίξουν οι "πράσινοι" κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" άκουσαν τον (υπηρεσιακό) πρόεδρο του Παναθηναϊκού -που είχε συναντηθεί λίγο νωρίτερα με τον Γιάννη Αλαφούζο- να τους προτείνει να πληρωθούν τη Δευτέρα (30/4) άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου (περίπου 315.000 ευρώ) και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το υπόλοιπο 35% της συγκεκριμένης δόσης (άλλες 315.000 ευρώ), μαζί με ολόκληρη τη δόση Φεβρουαρίου (900.000 ευρώ).

Αυτοί, απ' την πλευρά τους, πρότειναν να τους καταβληθεί σε όλους (κι όχι σε Έλληνες και ξένους) το 70% του Δεκέμβρη έστω και "σπαστά" ως προς τα ποσά μέχρι τη Δευτέρα (630.000 ευρώ) και να πάει η δόση Φεβρουαρίου για τις 15/5. Απειλώντας πως εάν μέχρι την Παρασκευή (27/4) δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, σκέφτονται ακόμη και να μην "κατέβουν" στο κυριακάτικο (29/4) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Σ' εκείνο το σημείο ο Κωνσταντίνου είπε κάτι που διόγκωσε τον... εκνευρισμό.

"Εάν δεν σκοπεύετε να παίξετε με τον ΠΑΟΚ, ας μας το πείτε εγκαίρως για να πάρουμε τα παιδιά της Κ20 και ορισμένα απ' την Κ17"! Χωρίς βεβαίως να σκέφτεται (πριν πει αυτή την ατάκα) πως την ίδια μέρα (Κυριακή) η Κ20 δίνει τον δικό της "τελικό" κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του δικεφάλου του Βορρά και χρειάζεται όλα τα "όπλα" της, γιατί (μόνο) με νίκη θα βρεθεί ένα βήμα πριν απ' την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ20!

Αφού δε, άκουσε τους παίκτες να τον ρωτούν " πώς θα νιώθατε αλήθεια εσείς, που έχετε παίξει και μπάλα, όταν κάθε λίγο και λιγάκι ακούγατε υποσχέσεις, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονταν; Πώς θα νιώθατε, αν βλέπατε τον κόπο σας, τους βαθμούς που κερδίζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο, ν' αφαιρούνται από ποινές, επειδή δεν έχει διευθετήσει τις οφειλές της η διοίκηση;".

Ο Κωνσταντίνου δεν είπε κάτι πέραν του ότι θα τους δώσει την απάντηση της διοίκησης την Τετάρτη (25/4), αφού πρώτα μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Θέλοντας να "μαζέψει" πάντως, έστω και στο τέλος την όλη ένταση, λίγο πριν οι παίκτες αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο (δεν βγήκαν για προπόνηση, εμμένοντας στη συνολική απόφασή τους) τούς μετέφερε κι ένα-δυο πράγματα γύρω απ' το θέμα του ιδιοκτησιακού, επιβεβαιώνοντας την άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα στο προσεχές 48ωρο.

" Θέλω να δείξετε λίγη ακόμη υπομονή. Η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αγοροπωλησίας. Έχει γίνει μία καλή πρόταση από έναν Ταϊλανδό επιχειρηματία τον κ. Πιεμπονγκσάντ προς τον κ. Αλαφούζο, την οποία έχει αποδεχθεί. Την Τετάρτη θα έρθει στην Ελλάδα και θα γίνει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί", είπε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK