To μήνυμα της Ζοζεφίν για Μπεργκ είχε φινάλε στα ελληνικά!

Η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν, δεν ξέχασε τα όσα έζησε στην Ελλάδα και είπε αντίο με ιδιαίτερο τρόπο στους φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ άφησε και σπόντες για... παραπληροφόρηση!

To μήνυμα της Ζοζεφίν για Μπεργκ είχε φινάλε στα ελληνικά!

Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί από το μεσημέρι της Πέμπτης ποδοσφαιριστή της Αλ Αΐν μετά τη συμφωνία της ομάδας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τον Παναθηναϊκό και λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση του deal η αγαπημένη του Ζοζεφίν θέλησε να καταθέσει τη δική της άποψη για το παρόν και το μέλλον του Σουηδού στράικερ.

Αυτό το έκανε μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Instagram, με την πανέμορφη σύζυγο του Μπεργκ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τα πεπραγμένα του Σουηδού διεθνούς φορ στην Ελλάδα και να στάζει μέλι για τους "πράσινους", εκφράζοντας πάντως και κάποια πικρία για πράγματα που γράφτηκαν στο πλαίσιο της αποχώρησης του παίκτη από το "τριφύλλι".

Για το τέλος δε φρόντισε να αποχαιρετήσει στα ελληνικά!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ:

"Από που να αρχίσω. Είναι πολλά τα συναισθήματα. Μια ενθουσιώδης νέα περιπέτεια περιμένει την οικογένεια μας, ο άντρας μου υπέγραψε στην Αλ Αϊν. Συγχαρητήρια αγάπη μου.

Έχω να πω τόσα πολλά αλλά οι λέξεις δεν φτάνουν για να τα εκφράσω. Είμαι τόσο χαρούμενη που τα παιδιά μου μεγάλωσαν στην Ελλάδα ανάμεσα σε όλους εσάς τους υπέροχους ανθρώπους. Ένα δώρο που θα έχουν πάντα στην καρδιά τους και θα τους δίνει δύναμη σε ότι αποφασίσουν να κάνουν.

Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων για τους φίλους που έκανε εδώ εκ των οποίων κάποιοι μεγάλωσαν μέσα στην οικογένεια μου. Ulrika σε ευχαριστώ που με πήρες υπό την προστασία σου όταν ήρθα στην Ελλάδα, θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μπήκες στη ζωή μας και τυχερή που όχι μόνο έχω βρει μια φίλη αλλά ένα άτομο που μπορώ να αποκαλώ, αδερφή μου.

Οπαδοί και άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Θα νοιώθω πάντα μέλος της μεγάλης πράσινης οικογένειας και με ένα χαμόγελο θα θυμάμαι όλα όσα περάσαμε μαζί.

Να είστε πάντα περήφανοι για τον Παναθηναϊκό. Ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανη για σένα Μάρκους. Για τα κατορθώματα σοου, την αγάπη σου και το πάθος που δείχνεις σε ότι θέλεις να πετύχεις.

Θα είσαι πάντα ήρωας για μένα και τα παιδιά μας. Είσαι απίστευτος με κάθε τρόπο. Είστε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως πατέρας, είτε ως σύζυγος και ως ο καλύτερος φίλος. Σε αγαπάμε πάρα πολύ και θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα της ζωής σου με κάθε τρόπο.

Οι τελευταίες μέρες ήταν δραματικές και υπήρξε αρκετή παραπληροφόρηση αλλά θα προσπαθήσω να σταθώ υπεράνω, πιστεύοντας ότι ξέρετε στην καρδιά σας ποια είναι η αλήθεια και ποια όχι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έδειχναν και συνεχίζουν να δείχνουν απεριόριστη αγάπη και υποστήριξη σε μένα και στην οικογένεια. Να ξέρετε ότι η αγάπη σας θα ζεσταίνει τις καρδιές μας για πάντα.

Σας ευχαριστώ που ήσασταν ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας. Μια καινούρια περιπέτεια μας περιμένει και περιμένω με αγωνία να δω που θα μας οδηγήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK