Το μήνυμα του Εσιέν για το πρόβλημά του

O Μάικλ Εσιέν θα μεταβεί στη Γερμανία για επεμβατική θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς ωστόσο πριν από αυτό έστειλε το μήνυμά του στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Το μήνυμα του Εσιέν για το πρόβλημά του

Παναθηναϊκός και Μάικλ Εσιέν οδηγήθηκαν στην επιλογή του "minimal repair" προκειμένου να δώσουν λύση στο θέμα των ενοχλήσεων του Γκανέζου στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία επέμβαση-θεραπεία, η οποία είναι εξαιρετικά σύντομη, στην οποία ο 32χρονος θα υποβληθεί στη Γερμανία. Πριν γίνει αυτό όμως, ο άσος του Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία του χρησιμοποιώντας το hashtag #pao και στο σύμβολο της δύναμης για να την περιγράψει.

#PAO

A photo posted by Michael Essien (@iam_ess) on

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα