Το "ναι σε όλα" του Αλαφούζου στον Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εισηγήθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος αποδέχθηκε. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού τέθηκε επί τάπητος και οι δύο άνδρες οριοθέτησαν την πολιτική που θα ακολουθήσει η ομάδα και στόχευσαν σε συγκεκριμένα πρόσωπα!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Επί τάπητος τέθηκαν την Τρίτη τα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού στην επαφή που είχαν Γιάννης Αλαφούζος και Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μετά την τελευταία προπόνηση στο Κορωπί (οι πράσινοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 27 του μήνα) πρόεδρος και προπονητής τα έβαλαν κάτω για να διαπιστώσουν τι ακριβώς θα χρειαστεί η ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο Ουζουνίδης ήταν σαφής: Χρειάζεται φορ, 10άρι, αμυντικό χαφ, υπό προϋποθέσεις ακραίο επιθετικό και ανάλογα τι θα γίνει με τους Σαμπά και Ιβανόφ και στόπερ.

Ο Αλαφούζος ήταν επίσης σαφής: Ναι σε όλα είπε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού και έδωσε εντολή να τρέξουν όλα τα ζητήματα άμεσα.

Για τον Κουρμπέλη, που είναι διακαής πόθος για τον Ουζουνίδη, επαφές έχουν γίνει και σε επίσημο επίπεδο μάλιστα. Παρά τα όσα διαρρέει ο Αστέρας για απαιτήσεις 1εκ, στην πραγματικότητα οι δύο ομάδες μιλούν για ποσά αρκετά χαμηλότερα. Επεσε στο τραπέζι ας πούμε η πιθανότητα για 300.000 και 30% μεταπώληση. Συζητείται χωρίς όμως οι συζητήσεις να έχουν τελειώσει.

Περισσότερα πράγματα θα τρέξουν από την Τρίτη όταν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει και επίσημα τεχνικό διευθυντή. Αλλωστε ο...νέος θα είναι αυτός που θα αναλάβει και τις σχετικές επαφές.

Ως προς αυτούς που θα κουνήσουν μαντήλι, ο Σαμπά θα μπει σίγουρα σ' αυτή τη λίστα. Ο Ιβανόφ έχει πρόταση που δεν καλύπτει απόλυτα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό αλλά το συζητάει. Για τους υπόλοιπους θα περιμένουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK