Το νέο συμβόλαιο του Δώνη: πήρε αυτά που ήθελε...

Η τελευταία συνάντηση του ατζέντη του με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στην ΠΑΕ που έδειξαν... deal και οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο που είναι πλέον προ των πυλών. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Χρήστος Δώνης EUROKINISSI

Πάρα πολύ κοντά στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό, για μίνιμουμ δύο χρόνια, βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Δώνης μετά και το νέο ραντεβού που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (10/5) μεταξύ του ατζέντη του Αντώνη Αποστολόπουλουκαι του υπηρεσιακού προέδρο της "πράσινης" ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο μάνατζερ του 24χρονου άσου μετέβη στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ στα Βριλήσσια και είχε την τελική κουβέντα με τον Κωνσταντίνου, ο οποίος τον ενημέρωσε πως η πλευρά του Αλαφούζου είναι διατεθειμένη ν' αποδεχθεί τα βασικά σημεία της αντιπρότασής που έγινε προς τη διοίκηση για το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου του Δώνη (170.000 ευρώ) και πλέον οι δύο πλευρές είναι ένα… βήμα απ' την ανανέωση των "όρκων" τους.

Στη συνάντηση δεν έδωσε το "παρών" ο ποδοσφαιριστή, αφού εκείνη την ώρα βρισκόταν στο "Γ. Καλαφάτης" για την απογευματινή προπόνηση ς (δεν πήγε ο Κωνσταντίνου για να μιλήσει στους παίκτες, αλλά θα πάει άλλο στέλεχος της ΠΑΕ). Παρόλα αυτά η κουβέντα του ατζέντη του με τον (υπηρεσιακό) πρόεδρο έγινε σε πολύ καλό κλίμα κι όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς οριστικό deal, με υπογραφές μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά τα επόμενα 24ωρα, ο Χρήστος Δώνης -που είχε προτάσεις από ομάδες της Αυστρίας και της Ρουμανίας, αλλά είχε θέσει εξ αρχής ως προτεραιότητά του τον Παναθηναϊκό- θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για 2+2 χρόνια (με κλιμακωτά αυξανόμενες απολαβές), όντας ένας εκ των αρχηγών του "τριφυλλιού" και την επόμενη περίοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK