Το "παλεύει" για Νίνκοβιτς ο Παναθηναϊκός

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των "πράσινων" ο 23χρονος Σέρβος winger της Τζένοα. Προσπάθεια για δανεισμό του κάνει ο Παναθηναϊκός, λένε οι Ιταλοί, στα υπ' όψιν ακόμη ένας ακραίος μεσοεπιθετικός από την Ιταλία.

Tottenham's Mousa Dembele, left, competes for the ball with Nikola Ninkovic during the Europa League group C soccer match between Tottenham Hotspur and Partizan Belgrade at White Hart Lane stadium in London, Thursday, Nov. 27, 2014 .(AP Photo/Alastair Grant)
Tottenham's Mousa Dembele, left, competes for the ball with Nikola Ninkovic during the Europa League group C soccer match between Tottenham Hotspur and Partizan Belgrade at White Hart Lane stadium in London, Thursday, Nov. 27, 2014 .(AP Photo/Alastair Grant) AP

Μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιακούμπα Σιλά (δανεικός για ένα χρόνο απ’ τη Ρεν με οψιόν αγοράς), στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στην επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ (και) με έναν "βασικό" winger.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, στο προσκήνιο έρχεται το όνομα του Σέρβου Νίκολα Νίνκοβιτς.

Ο 23χρονος εξτρέμ, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας, ανήκει στην Τζένοα απ' το καλοκαίρι του 2016 (τον αγόρασε αντί 1 εκατ. ευρώ) κι έχει προταθεί εδώ και λίγες ημέρες στους "πράσινους", οι οποίοι τον έχουν προκρίνει στην τελική λίστα των υποψηφίων για τη θέση, αφού συγκεντρώνει ένα πολύ ενδιαφέρον αγωνιστικό "πακέτο", με βάση αυτά που αναζητά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι πληροφορίες των Ιταλών ρεπόρτερ ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει την ιταλική ομάδα, εξετάζοντας το ενδεχόμενο του δανεισμού του Νίνκοβιτς (έχει συμβόλαιο έως το 2019), ενώ άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο, ακόμη και να έχει συζητηθεί και η προοπτική για πιθανή οψιόν αγοράς.

Άλλες πηγές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η παρουσία ανθρώπου των "πρασίνων" στο Μιλάνο την Τρίτη (29/8) στη συγκέντρωση εκπροσώπων των ομάδων της Serie A για τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, να συνδέεται και με το θέμα του Νίνκοβιτς, για τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου της Γένοβας φέρεται να είναι ανοικτή σε ενδεχόμενο δανεισμό του, αφού το ρόστερ είναι "γεμάτο" στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής κι ο νεαρός Σέρβος δεν θα έχει πολύ χώρο και χρόνο συμμετοχής.

Η περίπτωση του Νίνκοβιτς δεν είναι εύκολη, ωστόσο στον Παναθηναϊκό το προσπαθούν με αρκετές πιθανότητες, έχοντας παράλληλα κι άλλη μία περίπτωση (επίσης απ' τη Serie A) στα υπ' όψιν τους, δύο μέρες πριν εκπνεύσει η θερινή, μεταγραφική περίοδος…

AP Photo/Polfoto/Rene Schutze

News 24/7

24MEDIA NETWORK