Το "παράπονο" του Στραματσόνι!

Ο Αντρέα Στραματσόνι ξαγρύπνησε βλέποντας τα λάθη των παικτών του και λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άγιαξ με 2-1, τους... έκλεισε στα αποδυτήρια. Όλοι οι διάλογοι και τι ζήτησε ο Ιταλός για τη συνέχεια. Τετ-α-τετ με Ιβανόφ, Μέστο, Γουακάσο.

Το "παράπονο" του Στραματσόνι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ήττα από τον Αγιαξ στην πρεμιέρα τουEuropaLeagueκαι κυρίως, ο τρόπος με τον οποίο… χάρισε ο Παναθηναϊκός τους τρεις βαθμούς στην ολλανδική ομάδα, «έσκασαν» τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ξαγρύπνησε βλέποντας ξανά και ξανά τον αγώνα. Ο Ιταλός τεχνικός, περίμενε τους παίκτες του στο «Γ. Καλαφάτης» το απόγευμα της Παρασκευής και κλείστηκε μαζί τους, για περίπου 30 λεπτά στο γυμναστήριο, αναλύοντας με ηρεμία τα σφάλματα που έγιναν στη ροή του αγώνα με τον «Αίαντα».

Αυτό που… έσκασε τον «Στράμα» και εξέφρασε σαν μικρό… παράπονο προς τους παίκτες του, ήταν το γεγονός ότι τα λάθη που έγιναν στο ματς, τσάκισαν την ψυχολογία των «πράσινων», αντί να τους «τσιτώσουν» για να βγάλουν «αντίδραση».

«Κάθε ομάδα, κάθε παίκτης σε έναν αγώνα μπορεί να κάνει λάθη. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού κι αυτό συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο ματς, εμείς, μετά τα λάθη που έγιναν, χάσαμε τη στρατηγική μας, την τακτική μας και την ισορροπία μας. Κι αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί στα επόμενα ματς που έχουμε μπροστά μας. Διότι είδατε όλοι καλά, πως μέχρι τις στιγμές που κάναμε αυτά τα μεγάλα λάθη, παίξαμε καλά πολύ καλά. Κι αυτό είναι μια απόδειξη προς όλους σας για τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα…», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός προς τους παίκτες του, οι οποίοι συμφώνησαν και πρόσθεσε : «Ξέρω πολύ καλά ότι τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Να έχετε όμως ένα πράγμα στο μυαλό σας, σαν μάθημα για το μέλλον. Η βασική διαφορά ανάμεσα σε μία απλά “καλή” ομάδα και σε μία “σπουδαία”, μια “μεγάλη” ομάδα, είναι η νοοτροπία που δείχνει και το πως αντιδράει όταν γίνονται λάθη μέσα στο ματς. Τα λάθη που σου κοστίζουν και ανατρέπουν τις ισορροπίες ενός αγώνα»,

Ακολούθως, ο «Στράμα» είχε σύντομα τετ-α-τετ με τους Ιβανόφ, Μέστο, Γουακάσο αναλύοντας τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με τον Αγιαξ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κουτρουμπής έκανε θεραπεία, αφού αντιμετωπίζει ξανά τραυματισμό στο δικέφαλο (έχει «σφίξει» από την ένταση του αγώνα με τον Αγιαξ) και όπως όλα δείχνουν θα προφυλαχθεί απ’ το ματς της Κυριακής (18/9) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πνίγηκε" στο άγχος και τα λάθη του…
Ο Άγιαξ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο
Killer Μπεργκ, ο Άγιαξ έκανε την ανατροπή

News 24/7

24MEDIA NETWORK