Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται μία "ανάσα" από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων και το καθοριστικό ραντεβού των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο με τον Ισπανό αμυντικό στη Βαρκελώνη.

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Σάντσεθ

Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, έβαλαν εμπόδια στη μεταγραφή του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά οι όποιες δυσκολίες φαίνεται πως ξεπεράστηκαν. Ο Καταλανός, που περίμενε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο αγωνιστικό και οικονομικό πλάνο του "τριφυλλιού" και βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στους "πρασίνους".

Για να πεισθεί ο Ισπανός άσος χρειάστηκε να μεταβούν στη Βαρκελώνη οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας, προκειμένου να του προσφέρουν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλεια της συμφωνίας. Παρότι υπήρξαν φήμες πως η κίνηση ματ των δύο στελεχών του "τριφυλλιού" ήταν η παράδοση της προκαταβολής μέσω επιταγής, κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τονίζουν πως δεν υπήρξε αλλαγή της αρχικής συμφωνίας και ουδέποτε τέθηκε ζήτημα περισσότερων χρημάτων από την πλευρά του 29χρονου άσου. Αυτό που ζήτησε ο Σάντσεθ ήταν κάποιες προφορικές εγγυήσεις ότι θα διασφαλιστούν τα χρήματα του συμβολαίου του. Κάτι που συνέβη, με αποτέλεσμα να ταξιδέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (06/07) ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Διαβάστε ακόμα:

Σχόλιο Δημήτρης Κριτής: Πανηγυρική έξοδος από το μνημόνιο

Μήνυμα από Σάντσεθ στο twitter

Σάντσεθ στη Marca: "Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα"

Από την Αθήνα στο Όστερμπεκ ο Σάντσεθ

Στην Αθήνα ο Σάντσεθ για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK