Mε τόκο το δάνειο του Πολέμη

Η δανειοδότηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Αδαμάντιο Πολέμη κρύβει εκπλήξεις αφού σύμφωνα με πληροφορίες το δάνειο των 750.000 ευρώ που θα δώσει ο εφοπλιστής θα έχει και τόκο 3%, ενώ θα αρχίσει να επιστρέφεται σε δόσεις από το τέλος Ιουνίου.

Mε τόκο το δάνειο του Πολέμη

Από μόνο του αυτό συνιστά μια εξέλιξη που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν από κανένα μέτοχο.

Και επειδή ορισμένοι εκτίμησαν ότι αυτή η κίνηση είναι "αμυντική" στο ενδεχόμενο να μπει στην ΠΑΕ κάποιος νέος επενδυτής (είτε Άραβας, είτε οποιοσδήποτε άλλος ) από τα όσα φαίνεται να περιέχει η σύμβαση, αυτό όχι μόνο δεν προκύπτει αλλά είναι εντελώς σε αντίθετη κατεύθυνση.

Ο κ. Πολέμης στους όρους που βάζει για την επιστροφή των χρημάτων του και μάλιστα άμεση, επικαλείται μόνο τη διαχείρηση της ομάδας από εδώ και πέρα και με τρόπο που καταδεικνύει μάλιστα ότι αν γίνονται οι σπατάλες του παρελθόντος χωρίς δική του έγκριση, τότε το δάνειο θα γίνει απαιτητό.

Όσο για την μετοχοποίηση του δανείου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητάει ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που επικαλούνται τα σενάρια. Ακόμη και αν προκύψει ενδιαφέρον νέου επενδυτή, ο Αδαμάνιτος Πολέμης θέλει να προηγηθεί αυτού για να πάρει μετοχές της ΠΑΕ και όχι να φύγει οριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK