Tα mail του Νταμπίζα, η αποπομπή και τα πλεονεκτήματα Φύσσα-Βόκολου λόγω της Εθνικής

Η πρόσληψη του Λεωνίδα Βόκολου σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία του Τάκη Φύσσα χαρίζει στον Παναθηναϊκό ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους εν Ελλάδι αντιπάλους του.

Tα mail του Νταμπίζα, η αποπομπή και τα πλεονεκτήματα Φύσσα-Βόκολου λόγω της Εθνικής

Αμφότεροι εργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΟ και κατάρτισαν το οργανόγραμμα των Εθνικών ομάδων, άρα είναι σε θέση να γνωρίζουν με λεπτομέρειες όλα τα ταλέντα της ελληνικής επικράτειας, ακόμα και στις πιο μικρές ηλικίες.

Ο Βόκολος έχει άλλωστε μιλήσει πολλές φορές γι' αυτό το κομμάτι της δουλειάς του στην ομοσπονδία το οποίο μάλιστα θεωρεί και το πιο σπουδαία απ΄όλα. Δούλεψε εντατικά τρία χρόνια πάνω σ' αυτό το πρότζεκτ, είδα μια στρατιά παικτών να περνάει από μπροστά και απέκτησε εικόνα για όλους. Ανεκτίμητη προίκα για τον ίδιο και κατά συνέχεια τώρα για τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου έχει και προπονητικές γνώσεις που μπορούν να φανούν χρήσιμες στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού στο άμεσο αλλά και στο απώτερο μέλλον. Αλλωστε στην Εθνική ομάδα είχε και αυτό το ρόλο στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος με απτά αποτελέσματα.

Εκτός αυτού, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Φύσσας διαθέτει σημαντικές προσβάσεις στην ευρωπαϊκή αγορά και ιδιαίτερα στη Σκωτία και στην Πορτογαλία, χώρες στις οποίες αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής. Ο πρώην αριστερός μπακ της ομάδας είναι επίσης τύπος ιδιαίτερα οργανωτικός, δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Η ατζέντα του εσχάτως εμπλουτίστηκε με πολύ σημαντικά τηλέφωνα από το εξωτερικό, γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό.

Τι άλλο καταλογίζεται στον Νταμπίζα

Η αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό έχει σχέση και με κάποιες μικρές λεπτομέρειες που μέχρι στιγμής δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο πρώην, πια, τεχνικός διευθυντής έπαιξε ρόλο στο να αλλάξει ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας.

Επίσης του καταλογίζεται ότι τις επαφές του τις έκανε πάντα μέσω του δικού του mail χωρίς να χρησιμοποιεί ποτέ το mail του Παναθηναϊκού. Δεν ενημέρωνε παρά ελάχιστους για τις κινήσεις του (πάντα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) και δεν ήταν καθόλου διαλλακτικός.

Διαβάστε ακόμη:

Οι λόγοι του διαζυγίου με τον Νταμπίζα

Βόκολος αντί Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό

Ένας ακόμη μέσος και ανανεώσεις

Σωτήρης Νίνης, η μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK