Το ποστάρισμα του Αυλωνίτη ενώνει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Αυλωνίτης έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για το αποτέλεσμα που πήραν στο "Καραϊσκάκης" αλλά ταυτόχρονα δεν ξέχασε και το πρόσφατο ερυθρόλευκο παρελθόν του.

Το ποστάρισμα του Αυλωνίτη ενώνει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Πριν από λίγα χρόνια (2014) ήταν ο παίκτης που έκρινε το ελληνικό Clasico, αφού μπήκε ως αλλαγή στο ματς αντί του Αλμπέρτο Μποτία και σκόραρε εις βάρος του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά, γράφοντας το τελικό 1-0 που χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη επί του "αιωνίου αντιπάλου".

Το ποστάρισμα του Αυλωνίτη ενώνει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!
EUROKINISSI

Το βράδυ της Κυριακής ήταν η σειρά του Τάσου Αυλωνίτη να ζήσει το μεγάλo ελληνικό ντέρμπι από την αντίπερα όχθη, ως παίκτης των "πρασίνων", και μάλιστα είχε μία ακόμα όμορφη εμπειρία στο φαληρικό γήπεδο αφού είδε την ομάδα του να ισοφαρίζει τους Πειραιώτες στο 87' με το πέναλτι του Μουνιέ και να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας.

Μία ημέρα πάντως αργότερα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός "σκόραρε" και με τα γραφόμενά του αφού μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter όχι μόνο ευχήθηκε στον Όμρι Άλτμαν ταχεία ανάρρωση μετά το σοβαρό τραυματισμό του αλλά δήλωσε και υπερηφάνεια.

Υπερηφάνεια που έχει φορέσει τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, "των δύο αυτών μεγάλων ομάδων" όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK