To προφίλ, οι τραυματισμοί και η θέση του Μολίνς

O δεξιός μπακ της Μάλμε, Άντον Τίνερχολμ, ανέλυσε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Βασίλη Τεμπέλη, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Γκιγιέρμο Μολίνς. Το αγωνιστικό του προφίλ, οι τραυματισμοί και η θέση που παίζει.

To προφίλ, οι τραυματισμοί και η θέση του Μολίνς

Ο 25χρονος Σουηδός δεξιός μπακ της Μάλμε, Άντον Τίνερχολμ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Βασίλη Τεμπέλη και ανέλυσε τον Γκιγιέρμο Μολίνς, ο οποίος για τον επόμενο ενάμιση χρόνο θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Για το αγωνιστικό προφίλ του Γκιγιέρμο Μολίνς: «Ο Γκιγιέρμο Μολίνς είναι ένας παίκτης που παίζει στην περιοχή. Μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες για εκείνον, αλλά και για την ομάδα. Κατά βάση είναι παίκτης «περιοχής», αλλά μπορεί να παίξει με τους συμπαίκτες του».

Για το αν τον έχουν επηρεάσει οι τραυματισμοί και αν μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο: «Έχει παίξει έξι μήνες στη Μάλμε και έξι μήνες στην Κίνα. Το τελευταίο διάστημα δεν τον έχω δει, για να ξέρω πως έπαιζε στην Κίνα. Δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιο πρόβλημα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε αυτή την μεταβολή και να αγωνιστεί από την Σουηδία στην Κίνα, οπότε θεωρώ ότι θα είναι σε καλή κατάσταση για να παίξει στον Παναθηναϊκό».

Για το αν η ύπαρξη των επίσης Σουηδών, Μπεργκ και Χουλτ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού θα βοηθήσουν τον Μολίνς να προσαρμοστεί πιο εύκολα: «Νομίζω η ύπαρξη δύο συμπατριωτών του θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στον Παναθηναϊκό. Επίσης θα τον βοηθήσει το γεγονός ότι έχει παίξει στην Μάλμε, μία μεγάλη ομάδα εδώ στην Σουηδία. Έχει μία παρακαταθήκη, για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού».

Για την θέση του σύμφωνα την τακτική: «Ο Μολίνς μπορεί να παίξει οπουδήποτε στην επίθεση. Για εμένα η καλύτερη θέση για εκείνον είναι αυτή του επιθετικού. Εκεί θεωρώ ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Αλλά στην Μάλμε είχε παίξει και μπροστά μου. Εγώ είμαι δεξί μπακ και εκείνος είχε αγωνιστεί μπροστά μου, ως εξτρέμ στην πτέρυγα. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά πιστεύω ότι καλύτερα θα είναι ως επιθετικός ή πίσω από τον επιθετικό. Μπορεί να βοηθήσει και στην άμυνα, αλλά είναι κυρίως «all – around» παίκτης. Μπορεί να αγωνιστεί αριστερό ή δεξί εξτρέμ, επιθετικός ή πίσω από αυτόν. Το θέμα είναι ότι δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί σε όποια από αυτές τις θέσεις το ζητήσει ο προπονητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός τεσσάρων... Αστέρων
Ο Βαρδινογιάννης χώρισε στα δύο τη Λεωφόρο
Ο "γεννημένος σκόρερ" Μολίνς υποσχέθηκε πολλά γκολ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK