To πρώτο μέρος του πλάνου Θεοδωρόπουλου: Τι προβλέπεται

Ολα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το πλάνο του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με το οποίο ο Ελληνας επιχειρηματίας θα αναλάβει την επίχειρηση να σώσει το καράβι του Παναθηναϊκού.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EYROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EYROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι πρώτες σκέψεις για το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος καταγράφηκαν στο μίτινγκ του Χίλτον την Δευτέρα.

Η εν λόγω συνάντηση κράτησε περισσότερο από δύο ώρες και εκτός από τον Mr Chipita και τους άμεσους συνεργάτες του έλαβαν μέρος και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κυρίως από τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Ο άξονα του πλάνου δεν αφορά φυσικά...απογείωση της ομάδας αλλά έχει ως στόχο να βγει με αξιοπρέπεια η εφετινή σεζόν και να πληρωθούν κάποια από τα πολλά χρεή που έχουν συσσωρευτεί.

Ο ίδιος, ο κ. Θεοδωρόπουλος θα βάλει ένα σημαντικό ποσό ενώ χρήματα θα μπουν από ακόμα τρεις Ελληνες επιχειρηματίες για να δημιουργηθεί ένας κουμπαράς.

Από εκεί και πέρα ο Κύπριος Ανδρέας Γαβρηλίδης θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με όλους τους πιστωτές της ΠΑΕ με στόχο την άμεση μείωση του χρέους.

Τις επόμενες, δε, ημέρες θα λάβει χώρα και νέα συνάντηση στην οποία αυτή τη φορά θα συμμετάσχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των πιο νέων γενιών όπως ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αγγελος Μπασινάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK