Το Σάββατο αποφασίζουν και τη Δευτέρα Κορωπί

Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν, δεν προκύπτουν πληροφορίες περί ενεργοποίησης της τρίτης επιλογής, οπότε με την επιστροφή του Λεωνίδα Βόκολου το απόγευμα της Παρασκευής, το θέμα της διαδοχής του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του "τριφυλλιού" μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το Σάββατο αποφασίζουν και τη Δευτέρα Κορωπί

Ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων" θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τα αποτελέσματα των επαφών του (χθες με τον Στραματσιόνι, σήμερα με τον Παούνοβιτς), θα καταθέσει τα υπέρ και τα κατά και θα περιμένει το πράσινο φως από τον Γιάννη Αλαφούζο για την έλευση του "εκλεκτού".

Το πού θα γίνει το ραντεβού εξαρτάται από το πρόγραμμα του κ. Αλαφούζου, αν δηλαδή θα τον δεχτεί στα γραφεία του Φαλήρου ή ο πρόεδρος της ΠΑΕ (όπως συνηθίζει, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης) θα μεταβεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να δειπνήσει με τους ποδοσφαιριστές και φυσικά να τους διαβεβαιώσει ότι πολύ σύντομα ο διάδοχος του Αναστασίου θα πάψει να είναι εκκρεμότητα.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά αυτό οφείλεται περισσότερο στο γεγονός ότι ο Παούνοβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Αλαφούζου. Διαφορετικά, το δίδυμο Φύσσα-Βόκολου είναι πεπεισμένο για την καταλληλότητα του Ιταλού και δεν εκφράζεται ανησυχία ότι είναι υπόθεση που θα ναυαγήσει για οικονομικούς λόγους.

Άλλωστε η διαφορά φαίνεται πως δεν βρίσκεται στις πάγιες ετήσιες αποδοχές, αλλά σε υψηλό μπόνους που έχει ζητήσει ο Ιταλός και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι φειδωλός στα πριμ στόχων, αλλά κινείται περισσότερο στη λογική "φέρε εσύ τους τίτλους και από μένα ό,τι θες"...

Όλα συντείνουν στο γεγονός ότι μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο θα γνωρίζουμε τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού, αν και σύμφωνα με το πλάνο αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο Κορωπί την Δευτέρα.

Αν και υπήρξαν πληροφορίες, ότι ο νέος τεχνικός θα ταξιδέψει μαζί με τον Λεωνίδα Βόκολο στην Αθήνα, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Ιταλοί το έχουν τούμπανο για Στραματσιόνι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK