Το βραβείο του Βιγιαφάνιες για την 25η αγωνιστική

Ο Λούκας Βιγιαφιάνιες παρέλαβε το βραβείο του για την ανάδειξή του ως MVP της 25ης αγωνιστικής

Το βραβείο του Βιγιαφάνιες για την 25η αγωνιστική

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Tο βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Λούκας Βιγιαφάνες του Παναθηναϊκού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον συντονιστή των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκο.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δήλωσε:

Για τη βράβευσή του: «Είναι όντως μια αναγνώριση. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, αλλά πέρα από την προσωπική μου χαρά, πρέπει να πω ότι αυτό το κατάφερα με τη βοήθεια όλης της ομάδας».

Για το αν το ματς με τον Ατρόμητο ήταν το καλύτερο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Πράγματι αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα και ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Θα έλεγα ότι και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αισθάνθηκα το ίδιο καλά και ελπίζω να έχω πάντα τέτοιες ευκαιρίες».

Για τον Δημήτρη Σαραβάκο: «Ελπίζω να μας βοηθήσει και να πηγαίνουν όλα καλά. Νομίζω ότι και εκείνος θα μπορέσει να μας προσφέρει μια σημαντική βοήθεια και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο».

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ