Τον "νέο Ζλάταν" κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Τον 18χρονο Σουηδό επιθετικό Βαλμίρ Μπερίσα της Ρόμα φέρεται να κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα. Διαβάστε ποιός είναι ο ταλαντούχος παίκτης που έχει χαρακτηριστεί ως "νέος Ιμπραχίμοβιτς". Δείτε τα κατορθώματά του σε VIDEO.

Τον "νέο Ζλάταν" κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Βαλμίρ Μπερίσα της Ρόμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας " Sportbladet". Οι ''πράσινοι" βάση των όσων αναφέρονται επιθυμούν τον παίκτη ως δανεικό.

Τον "νέο Ζλάταν" κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Ο 18χρονος Σουηδός με καταγωγή από την Αλβανία, αποκτήθηκε από την Ρόμα τον περασμένο Ιανουάριο, έναντι 550.000 ευρώ από την Χάλμσταντ και αγωνίζεται ως επιθετικός. Τους τελευταίους μήνες αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων της Ρόμα, ενώ έκανε και προπονήσεις και με την ανδρική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ε την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας έχει υπογράψει συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας.

Οι "Ρωμαίοι" θα επιθυμούσαν το δανεισμό του προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να "ψηθεί", ωστόσο το πρόβλημα είναι πως δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν κάποια οψιόν αγοράς.

Όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ, Φάμπιο Άλο: "Θέλουμε να έχει χρόνο συμμετοχής στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και έχουμε συζητήσει με την Ρόμα για αυτό το ενδεχόμενο. Συμφώνησαν να συνεργαστούν, ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον Βαλμίρ για να έχει χρόνο συμμετοχής".

Απ' ότι φαίνεται άπαντες στο σύλλογο τον θεωρούν ανερχόμενο ταλέντο και σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση για δανεισμό του, δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει για πάνω από ένα χρόνο ή να τον αγοράσει.

Ο Μπερίσα έχει ύψος 1.79, ενώ το καλό του πόδι είναι το αριστερό. Έκανε το μεγάλο "ξεπέταγμα" και τράβηξε πολλά βλέμματα συλλόγων με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ Νέων, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με επτά γκολ, ενώ ήδη στη χώρα του τον χαρακτηρίζουν ως "νέο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK