Τότε γυρίζει Αθήνα και τότε παίζει ο Μολίνς!

Η επιστροφή του Σουηδού επιθετικού από το Βέλγιο, το σοβαρό πρόβλημα στους κοιλιακούς που φαίνεται πως ξεπεράστηκε, το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε και το ματς που αναμένεται να τεθεί και πάλι 100% στη διάθεση του Ουζουνίδη. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Τότε γυρίζει Αθήνα και τότε παίζει ο Μολίνς!
EUROKINISSI

Η απώλεια του Γκιγέρμο Μολίνς, που ξεκίνησε τη σεζόν ως "μπακ-απ" για την "πράσινη" επίθεση πίσω απ’ τον Τσάβες, αποτελεί "πλήγμα" σ’ αυτό το "πετσοκομμένο" (με τις βουλές του μεγαλομετόχου και της "ομάδας" του) ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο πολιτογραφημένος Σουηδός, μα Ουρουγουανός στην καταγωγή επιθετικός βρίσκεται στα "πιτ" απ’ τις 11 Ιανουαρίου, μία μέρα μετά την κυπελλική ρεβάνς με τη Λαμία. Ουσιαστικά όμως, είναι εκτός εδώ και περίπου ένα τρίμηνο (τελευταίο ματς πρωταθλήματος στις 3/12/17, με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο), λόγω του συνδρόμου κοιλιακών/προσαγωγών που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα.

Ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε, σε έντονο βαθμό απ’ το ντέρμπι του α’ γύρου με τον Ολυμπιακό (28/10) κι έκτοτε προσπαθούσε να το καταπολεμήσει με συντηρητικά προγράμματα και θεραπείες, ενδιάμεσα στους αγώνες.

Στη ρεβάνς με τη Λαμία ωστόσο, πίεσε πολύ τον εαυτό του κι επί της ουσίας "κράσαρε", με αποτέλεσμα να μείνει ο Παναθηναϊκός χωρίς στράικερ και να προχωρήσει ο Ουζουνίδης στην εσωτερική "αλχημεία" ανάγκης, με την προώθηση του Χρήστου Δώνη στην κορυφή της "πράσινης" επίθεσης απ’ το ματς με τον Λεβαδειακό (13/1) κι έπειτα.

Ο Μολίνς ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα σερί θεραπείες και ξεχωριστά προγράμματα, όμως δεν είχαν αποτέλεσμα. Πήγε και πήρε δεύτερες και τρίτες γνώμες σε Βρυξέλλες, Μπριζ και Μόναχο κι εντέλει επέστρεψε προ δύο εβδομάδων στο Μπριζ για να κάνει ένα διαφορετικού τύπου πρόγραμμα. Το οποίο αν δεν απέδιδε, το πιο πιθανό ήταν πως θα τον οδηγούσε σε… νυστέρι στους κοιλιακούς κι αυτό θα σήμαινε και το τέλος της εφετινής παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα που έκανε, ωστόσο, στο Μπριζ (με δικά του έξοδα) απέδωσε καρπούς και οι ενοχλήσεις αρχικά ελαχιστοποιήθηκαν κι εντέλει εξαφανίστηκαν. Ο δε Μολίνς αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή (2/3) και για μία εβδομάδα πλην του προγράμματος της ομάδας, θα κάνει κι ένα έξτρα, ξεχωριστό πρόγραμμα, προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Με απλά λόγια, οριακά προλαβαίνει το ματς της 10ης Μαρτίου με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ωστόσο πιθανότατα θα είναι απόλυτα διαθέσιμος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, απ’ το ντέρμπι της 18ης Μαρτίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Κι έστω και στο φίνις, των τελευταίων πέντε αγώνων της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ, ο 49χρονος τεχνικός θα έχει μία επιπλέον επιλογή εμπειρίας για την "πράσινη" επίθεση, ευελπιστώντας πως ο Σουηδός (πρώτος σκόρερ του "τριφυλλιού" φέτος με 7 γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις), θα έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε όλο το χειμώνα…

News 24/7

24MEDIA NETWORK