Τσάκας: "Ο πρίγκιπας δεν είναι μόνος του στο εγχείρημα"

Οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα σε τηλεοπτικό σταθμό δίνουν μία νέα διάσταση στο θέμα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Τσάκας: "Ο πρίγκιπας δεν είναι μόνος του στο εγχείρημα"

Στην αποκάλυψη ότι πίσω από τον πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ ενεργούν και άλλοι πρίγκιπες οι οποίοι επίσης θα επενδύσουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό προχώρησε ο Βλάσης Τσάκας μιλώντας την Παρασκευή το βράδυ στην τηλεόραση του Αντέννα.

Αναλυτικά τόνισε: "Ο πρίγκιπας δεν είναι μόνος του σ' αυτό το εγχείρημα. Υπάρχει ένα γκρουπ και από άλλους πρίγκιπες, θα είναι όλη η παρέα μαζί. Πρόκειται για 3-4 συγγενείς του. Απομένει να στείλουμε το πληρεξούσιο στο δικηγόρο μας για να έρθει σε επαφή με την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Για τα 20 εκατομμύρια ευρώ μπορώ να πω τα εξής: Ο καλύτερος τρόπος για να καταβληθούν τα χρήματα είναι η κατάθεση από τράπεζα σε τράπεζα. Αυτό θα γίνει μόλις υπογραφούν τα συμφωνητικά. Δεν θα βάλουμε πάντως χρήματα πριν πάρουμε μετοχές στα χέρια μας".

Ο Βλάσης Τσάκας επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο για να δρομολογήσει τις εξελίξεις. Από την πλευρά του πρίγκιπα προκύπτει ότι θα γίνει τοποθέτηση του ιδίου μέσω της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK