Τραυματίστηκε και αποχώρησε περίλυπος ο Νίνης

Μόλις 15 λεπτά αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καλλονή ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας περίλυπος τη θέση του στον Μλάντεν Πέτριτς. Δείτε σε VIDEO την αντίδρασή του τη στιγμή της αλλαγής.

Τραυματίστηκε και αποχώρησε περίλυπος ο Νίνης

Άτυχος στάθηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με την Καλλονή ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της αναμέτρησης μετά από μόλις 15 λεπτά αγώνα.

Ο 25χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει περίλυπος από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του στον Μλάντεν Πέτριτς, με τον κόσμο του "τριφυλλιού" να του χαρίζει ένα "ζεστό" χειροκρότημα.

Δείτε σε VIDEO τη στιγμή του τραυματισμού του Νίνη και την αντίδρασή του τη στιγμή της αλλαγής:

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Καλλονής 4-0

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ