"Βλέπει" δυνατά Σαλάι ο Παναθηναϊκός!

Οι πληροφορίες από την Ουγγαρία φέρνουν στο προσκήνιο για το "τριφύλλι" το όνομα του 20χρονου διεθνούς ακραίου μεσοεπιθετικού της Ακαδημίας Πούσκας ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην Παλέρμο. Εχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή από τους "πράσινους" με την ουγγρική ομάδα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

"Βλέπει" δυνατά Σαλάι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει… στροφές και μπαίνει στην τελική ευθεία για τη συμπλήρωση του ρόστερ του, με το θέμα του βασικούwingerνα τοποθετείται πλέον στο «κάδρο» δίπλα στις υποθέσεις του αριστερού μπακ (Γκαμπριέλ Σίλβα) και του βασικού στράικερ (Πούκι).

Όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.grαπό το πρωί του Σαββάτου (5/8) στην κορυφή της «πράσινης» λίστας με τους υποψήφιους ακραίους μεσοεπιθετικούς βρίσκονται δύο περιπτώσεις: ένας πιο έμπειρος και «ψημένος»winger(26-27 ετών) κι ένας πιο νεαρόςwinger.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες από την Ουγγαρία, φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Ρόλαντ Σαλάι, ο οποίος ανήκει στην Ακαδημία Πούσκας (ομάδα Α’ Κατηγορίας που ανήκει στον πρωθυπουργό της χώρας Γιάνος Άντερ) κι αγωνίζεται ως επί το πλείστον στη θέση του δεξιού ακραίου μεσοεπιθετικού.

Ο 20χρονος Σαλάι (γεννημένος στη Βουδαπέστη στις 22 Μαΐου 1997), θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα απ’ τα τελευταία αυθεντικά ταλέντα της χώρας και παρά το νεαρόν της ηλικίας του, είναι ήδη 3 φορές διεθνής με την ανδρική ομάδα της πατρίδας του (έχει άλλες 16 συμμετοχές και 3 γκολ με τις εθνικές απόU18 έωςU21) και έχει αρκετές παραστάσεις «πρώτης γραμμής».

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός απ’ την Ακαδημία Πούσκας στην Παλέρμο, μετρώντας 22 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας, ωστόσο η ιταλική ομάδα δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του μετά τον υποβιβασμό της στηSerieB.

Εχει ύψος 1,83 μ. και εκτός απ’ το δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα αριστερά, όσο και πίσω απ’ τον στράικερ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία πολύ καλή και ποιοτική περίπτωση, που έχει τραβήξει την προσοχή κι άλλων ομάδων κι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί διακριτικά εδώ κι αρκετό καιρό…

Οι πληροφορίες από την Ουγγαρία ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προσεγγίσει την Ακαδημία Πούσκας και έχει δείξει πολύ ζεστό ενδιαφέρον για τον Σαλάι, είτε για απευθείας αγορά, είτε (εφόσον το κόστος κριθεί πολύ υψηλό στην παρούσα φάση) για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Εκτός απ’ την περίπτωση του Σαλάι, στο «πράσινο» μικροσκόπιο βρίσκεται ακόμη ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για παίκτη με θητεία στηSerieA, με τον οποίο έχουν ήδη μιλήσει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του βασικούwingerαρχίζει πλέον να δρομολογείται και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις…

News 24/7

24MEDIA NETWORK