"Βλέπει" Γκαλαμπίνοφ ο Παναθηναϊκός!

Ποιος είναι ο Βούλγαρος φορ που έχει μπει στο "μικροσκόπιο" του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και μέχρι πότε εκτιμούν στο "τριφύλλι" πως θα είναι σε θέση να κλείσουν τον βασικό επιθετικό τους (VIDEO).

Canada's Adam Straith, right, challenges for a ball with Andrey Galabinov, left, of Bulgaria during a friendly soccer match between Canada and Bulgaria, in Ritzing, Austria, Friday, May 23, 2014. (AP Photo/Ronald Zak)
andrey galabinov AP IMAGES

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι ένα απ’ τα βασικά ζητούμενα στο υπό… αναδιαμόρφωση ρόστερ του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του Γενάρη, καθώς οι "πράσινοι" έχουν απομείνει με μοναδικές επιθετικές επιλογές τον Γκιγέρμο Μολίνς, τον 19χρονο Σωτήρη Πίσπα και (υπό… τραβηγμένες συνθήκες ως "ψευτοεννιάρι") τον Όμρι Άλτμαν.

Ο Τσάβες είναι εδώ και 5 εβδομάδες στην Αργεντινή και υπό… πώληση, ο Λουτσιάνο παραμένει στα πιτ λόγω χιαστού και η ανάγκη απόκτησης ενός "καθαρού" στράικερ έχει γίνει επιτακτική για το "τριφύλλι" προκειμένου να μπορέσει να βγει η χρονιά.

Όπως δημοσιεύει το σημερινό "ΕΘΝΟΣ", μία απ’ τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, για να "γεμίσει" η γραμμή κρούσης της ομάδας, είναι ο διεθνής Βούλγαρος επιθετικός Αντρέι Γκαλαμπίνοφ.

Ο 29χρονος φορ (13/11/1988), που ανήκει στη Τζένοα αποκτήθηκε το περασμένο Ιούλιο απ’ τη Νοβάρα, ωστόσο μετά από ένα ικανοποιητικό ξεκίνημα με 7 "ενδεκαδάτες" συμμετοχές (με 2 γκολ και 1 ασίστ), έχασε τη θέση του και το ρόλο του στην ομάδα, απ’ τη στιγμή που ανέλαβε τις προπονητικές τύχες των Γενοβέζων ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι τον Νοέμβρη.

Το όνομα του Γκαλαμπίνοφ είναι σ’ αυτά που έχουν ξεχωρίσει στο "τριφύλλι", η Τζένοα δεν είναι αρνητική στην προοπτική δανεισμού του, όμως το ζητούμενο είναι να πειστεί κι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα δανεικός ως το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή πάντως οι "πράσινοι" τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις "κυνηγών" από Ιταλία και Γερμανία, ευελπιστώντας να κλείσουν επιθετικό ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας…

News 24/7

24MEDIA NETWORK