"Βλέπει" και Άντολιτς για αντί-Ζέκα ο Παναθηναϊκός!

Πολύ ψηλά στην "πράσινη" λίστα για το ρόλο του αντί-Ζέκα και ο 27χρονος διεθνής Κροάτης μέσος και αρχηγός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες των Κροατών, πως μπορεί να γίνει το deal και πότε θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Olympiakos' Kostas Fortounis, left, keeps the ball as Zagreb's Domagoj Antolic tries to stop him during the Champions League group F match between Dinamo Zagreb and Olympiakos at Maksimirin stadium in Zagreb, Tuesday, Oct. 20, 2015. (AP Photo/Darko Bandic)
Olympiakos' Kostas Fortounis, left, keeps the ball as Zagreb's Domagoj Antolic tries to stop him during the Champions League group F match between Dinamo Zagreb and Olympiakos at Maksimirin stadium in Zagreb, Tuesday, Oct. 20, 2015. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Οι αναζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον αντικαταστάτη του Ζέκα Ροντρίγκες και του μεγάλου κενού που αφήνει ο Ελληνοπορτογάλος στον «πράσινο» άξονα της μεσαίας γραμμής συνεχίζονται, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους, ακόμη ένα «δυνατό» όνομα.

Εκτός απ’ τους Παπά Κουλί Ντιόπ (το όνομα του οποίου αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας 28/8 το Contra.gr), αλλά και τους Εγιόνγκ Ενόχ και Γιακούμπα Σιλά, οι «πράσινοι» έχουν «τσεκάρει» με πολύ μεγάλη προσοχή την περίπτωση (και) του 27χρονου διεθνούς Κροάτη μέσου, Ντομαγκόι Άντολιτς.

Ο αρχηγός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, γέννημα… θρέμμα του συλλόγου, αφού προέρχεται απ’ την ακαδημία της (με δύο περάσματα ως «δανεικός» απ’ τη Λοκομοτίβα) έχει μπει εδώ κι αρκετές ημέρες στο «μικροσκόπιο» του Παναθηναϊκού και εξετάζεται με πολύ μεγάλη προσοχή. Κι αυτό διότι συγκεντρώνει πολλά, παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ζέκα, όντας ένας χαφ «τρεχαλατζής» και με πολύ γερά «πνευμόνια», ο οποίος ωστόσο είναι αρκετά καλύτερος τεχνικά απ’ τον πρώην (πλέον) «κάπτεν» των «πράσινων».

Dinamo's Domagoj Antolic fights for the ball with Memphis Depay, left, from PSV Eindhoven during a Europa League group B  soccer match between PSV and Dinamo Zagreb at the Philips stadium in Eindhoven, southern Netherlands, Thursday, Nov. 7, 2013. (AP Photo/Ermindo Armino)
Dinamo's Domagoj Antolic fights for the ball with Memphis Depay, left, from PSV Eindhoven during a Europa League group B soccer match between PSV and Dinamo Zagreb at the Philips stadium in Eindhoven, southern Netherlands, Thursday, Nov. 7, 2013. (AP Photo/Ermindo Armino) AP

Την εφετινή σεζόν ο Άντολιτς μετράει ήδη 7 συμμετοχές με τη Ντινάμο (5 στην κροατική λίγκα και 2 στα προκριματικά του Europa), φορώντας πάντα το περιβραχιόνιο της ομάδας. Εύλογα λοιπόν θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς πως και για ποιόν λόγο θα μπορούσε να φύγει απ’ την κροατική ομάδα, η οποία είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας μάλιστα αρχηγός της, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Η «απάντηση» έρχεται στη συζήτηση που έκανε ο Άντολιτς με τη διοίκηση της Ντινάμο στις αρχές του καλοκαιριού. Ο 27χρονος μέσος, όντας μία… ζωή στους «μεγάλους» του Ζάγκρεμπ, θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Απ’ την πλευρά τους οι διοικούντες τον κροατικό σύλλογο εκτιμώντας τη μεγάλη προσφορά του στη Ντινάμο, δεν ήταν αρνητικοί και του ξεκαθάρισαν πως εάν κι εφόσον βρεθεί μία ομάδα και μία καλή πρόταση, οι ίδιοι δεν θα έμπαιναν… εμπόδιο στη μεταγραφή του.

Οι πληροφορίες του Contra.gr από την Κροατία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αναζητήσει τα δεδομένα της υπόθεσης και εξετάζει την προοπτική του δανεισμού του Άντολιτς (που έχει συμβόλαιο έως το 2020), με μια πιθανή οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα ανέφεραν πως οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές, καθώς θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές (Παναθηναϊκός, Ντινάμο, Άντολιτς) και μέχρι το βράδυ της Τρίτης (29/8) το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Ο ΝΤΟΜΑΓΚΟΙ ΑΝΤΟΛΙΤΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic, Ermindo Armino

News 24/7

24MEDIA NETWORK