Ωρα μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για να κλείσει τουλάχιστον μια μεταγραφή αυτή την εβδομάδα και στο προσκήνιο βρίσκονται ο ομογενής επιθετικός Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο Φώτης Παπουλής και ο Αντρέ Πίντο.

Ωρα μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό

Την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και η διοίκηση προσπαθεί αφενός να κλείσει τα μέτωπα με τις ανανεώσεις και τις μειώσεις και αφετέρου να προχωρήσει σε 1-2 μεταγραφικές κινήσεις.

Ωρα μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό

Κλείνει τον ομογενή Μπαρμπαρούση

Στο προσκήνιο βρίσκεται και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο, η περίπτωση του Κώστα Μπαρμπαρούση. Ο ομογενής ακραίος επιθετικός από τη Νέα Ζηλανδία (διεθνής με την ολυμπιακή ομάδα) είναι 22 ετών και αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα με την Αλάνια.

Ωρα μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό

Στο προσκήνιο Πίντο - Παπουλής

Παράλληλα υπάρχουν συζητήσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα με την Πόρτο για τον δανεισμό του 23χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Αντρέ Πίντο, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον περασμένο Ιανουάριο και είναι στο χέρι του τεχνικού του τριφυλλιού να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Τέλος οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού του ΟΦΗ, Φώτη Παπουλή, ο οποίος έκανε καλό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK